Novembar 10, 2024, 07:15:40 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.348 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Odlucna za ishranu, trening i suplemente  (Pročitano 15659 puta)

Van mreže odlucna

• Lepotica
  • Član
Odg: Odlucna za ishranu, trening i suplemente
« Odgovor #45 poslato: Februar 15, 2011, 08:21:25 pre podne »
To je Natrolovo Omega-3 Fish Oil, a ispod pise 1000mg.
Hvala!  ;)

Van mreže Naturalni

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #46 poslato: Februar 15, 2011, 09:30:20 pre podne »
To je Natrolovo Omega-3 Fish Oil, a ispod pise 1000mg.
Hvala!  ;)
sa ukusom limuna :D
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže odlucna

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #47 poslato: Februar 15, 2011, 03:30:43 posle podne »
Sa ukusom limuna!  ;)
Nego, ja sam jutros prvi put uzela mericu Whey-a i ne mogu da verujem koliko je dobar ukus!!
Ja sam ocekivala da se malo oseca cokolada, ali nista posebno,  i da cu morati da progutam na silu. Pa i kad se uzme Neskvik sa vodom je bezveze.
Ali ovo je prelepo! Sada moram da se kontrolisem da ga uzimam samo posle treninga!  ;D
Ovo je kao da mi je neko rekao uzimaj 2 stangle cokolade posle treninga za tvoje dobro.  :D

Van mreže lella

• Lepotica
  • Minimumweight Member
« Odgovor #48 poslato: Februar 15, 2011, 03:50:49 posle podne »
potpuno se slazem sa tobom odlucna, kako sam probala whey ( i to je bio ON gold cokies ) ne mogu da docekam PWM :).  Tako sam ga pocela uzimati i za dorucak, uz ovsene i vodu, ne postoji nista bolje , toplo preporucujem da probas. Probala sam razne ukuse, ali mi je cokies ipak na prvom mestu.

Pozz ;)

Van mreže odlucna

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #49 poslato: Februar 15, 2011, 08:07:00 posle podne »
Hvala lella!  :)
Sada imam ovo pakovanje od 910g, pa kad potrosim videcu da skupim neke parice pa da probam taj cokies.  ;)

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #50 poslato: Mart 02, 2011, 07:38:10 posle podne »
mislim da sto se tice proteina nema greske Milos Saracev je u jedno clanku napisao da njegova kcera dok je bila mala je pila whey protein dok su ostala djeca pila kakao :D znaci da nema tu nista lose slobodno uzimaj citavu mjericu poslije treninga ;) a sto se tice ribljeg ulja u kapsulam mislis vjerovatno na omega3 kapsule pa de nam reci koliko mg? :D

E bas tako.... Od proteina ne moze nista lose da ti bude, jer to je samo dodatak ishrani, nista vise (ova recenica bi trebala da se podvuce ne zutim, vec duginim bojama, hahahhaha), a mnogi ljudi prave bauka oko toga. Nikad necu zaboraviti devojku kojoj je momak rekao da ne pije proteine jer moze (p)ostati sterilna. Ok, rekla sam joj, onda prestani da jedes belo pilece, izmedju ostalog. Cura je ostala bez teksta kad sam joj objasnila da je i to protein.

Dakle, samo udri :)