Novembar 01, 2024, 07:21:55 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Poz svima! Home made weight gainer-i.  (Pročitano 7637 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Re: Poz svima! Home made weight gainer-i.
« Odgovor #15 poslato: Februar 11, 2006, 07:55:06 posle podne »
med i plazma keks u ihrani jednog sprtiste jesu smece!!!!!!..ali ti radi kako hoces i slusaj sve koji stave bilo sta ispred svog imena...tvoj izbor buraz..

nisi naveo da je to drugi obrok a da jeste..sta ti je prvi....DEX+MALOMAX+KREATIN+GLUTAIMN...A GDE JE TU ONO GLAVNO????????????

to sto ti kazes da je kontradikatrono svemu sto si ti citao..jbg..stari..soory....izvini sto ja licim kao ti sto pisu te knjige i stavljaju ispred svojih imena koje kakve titule....verovatno onda bolje da slusas njih

pedja..

Van mreže Nikae

• Lightweight Member
« Odgovor #16 poslato: Februar 11, 2006, 08:09:07 posle podne »
Citat: pedjos
med i plazma keks u ihrani jednog sprtiste jesu smece!!!!!!..ali ti radi kako hoces i slusaj sve koji stave bilo sta ispred svog imena...tvoj izbor buraz..

nisi naveo da je to drugi obrok a da jeste..sta ti je prvi....DEX+MALOMAX+KREATIN+GLUTAIMN...A GDE JE TU ONO GLAVNO????????????

to sto ti kazes da je kontradikatrono svemu sto si ti citao..jbg..stari..soory....izvini sto ja licim kao ti sto pisu te knjige i stavljaju ispred svojih imena koje kakve titule....verovatno onda bolje da slusas njih

pedja..

Pa jel ne vidish da sam stavio + WHEY? ako mislis na to :).

EDIT: kako nisam naveo da je 2. obrok? pogledaj moj treci post na ovoj temi ^_^.

Eh lose si zakljucio, ja i zelim da slusam nekog ko je sve to sproveo u delo kao ti i drugi sa foruma!! Da sam bio zadovoljan sa doktorkinim i drugim odgovorima sa pansport foruma ne bi presao ovde. Super sto si mi sve ovo razbistrio, thanks!
Sad cu malo da prosvrljam da nadjem neki dobar mix namirnica za dorucak (ali ovsene pahuljice svakako ostaju:))...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #17 poslato: Februar 11, 2006, 08:15:57 posle podne »
ovsene moras da ostavis u bilo kojoj varijatni i opciji.....znaci..ja ti preprucuje ovo..da mao prosvralj po forumu..ovde kod nas..izbarei neki jelvonik..prilagodi ga sebi.....tj pokusaj da ga prialgodis sebi i onda ga psotavi ovde..videti ces da nije tesko i da ces sam otpilke kocikce da poslozis....ja kao i svi ovde na forumu ce mo drage volje da ti pomognmemo oko korekcija da dodjemo do onogga sto ti treba...razumes.....znaci...bez tenzija itd...to sto nisi bio tamo zadovoljan na forumu...to je vec neka druga tema..

ja ovde nikada necu da ti akzem nesto sto nisamprobao na sebi..tako i svi drugi momci koji su ovde...znaci,....j...glupe savete iz knjiga...pogotvo ako su knjige pisali oni koju zvacu teroiju a od sporta im je omiljjna discpilina trcanje za autobuseom 2 puta nedljeno kada auto nece da im upali.....to nisu spotisti i to nsii ljudi koji treba savete da dlel..ali nazalost mi zivimo u takmvoj drzavi gde tate kupuju diplome na fakultetima sa para ma a ti isti profersori koji su zavrsili svoje fakove jos za vreme PERESTROJKE..sada i dalje predavaju na fakultetima i prenose znaja tima koji savetuju ljude po koje kakvim ustavnovam...zalosno..ali tako je..

tvoja odluka je jel ces biti ovde ili ne..jel ces poksuati da radis onako kako ti mi iskreno savetujemo ili ne.....to ej tvoja odluka i nicija vise...

Zoka

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Avgust 15, 2006, 09:18:59 pre podne »
..

Van mreže want3d

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #19 poslato: Avgust 15, 2006, 09:27:13 pre podne »
Citat: Papageno
A jel znam neko koliko 100 gr plazme ima UH a koliko proteina...
Ne mogu da nadjem to...

evo imam kutiju :D:D:D

na 100 g

437,2 kcal
proteini:11,9 g
UH:70,4g
saharoza:14,5 g
ukupne masti:12 g
mlijecne masti,5.9 g

i sadrzi razne vitamine i minerale

ali ovako po procijeni je smece po mom misljenju ali ako ces vec ici na slatko bolje jesti ovo nego zdrmati tortu :)

Van mreže Remetik

« Odgovor #20 poslato: Avgust 15, 2006, 09:29:56 pre podne »
Ja kod nas kad pise tunjevina nisam siguran da necu pojesti prase... :lol:

Van mreže want3d

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #21 poslato: Avgust 15, 2006, 09:31:56 pre podne »
Citat: remetik
Ja kod nas kad pise tunjevina nisam siguran da necu pojesti prase... :lol:

:D:D:D:D:D:D:D