Pozdrav svima
Forum pratim vec duze vrijeme, vise od pola godine, dok neke slicne pratim i po 2g... nakon pauze zbog obaveza i povrede od nekih 7 mjeseci poceo sam ponovo trenirati.. problem je sto se nakon treninga pa i u toku treninga osjecam poprilicno slabo i pred kraj vec imam osjecaj da cu pasti u nesvijest (znam da je to djelimicno normalno jer nisam dugo imao fizicku aktivnost, kao i da mi se nivo secera u krvi sroza ali opet nije mi ovak prije nikad bilo)... problem nastaje sto onda poslije ne mogu ni da jedem kako treba, a jedva popijem dex i whey... nemojte samo davati odg smanji dex jer ga pijem 30g u pwm... ovako kad gledam ovaj tekst napisao sam kao totalni pocetnik, iako se razumijem solidno u materiju
takodje prije sam mogao trenirati koliko zelim i nisam se umarao, bas su me mnogi zezali, jer ono odradim trening, jedem i odem na fax il izadjem, ono ni najmanji problem nikad nisam imao ni poslije bas zestoki treninga. sto jos zalosnije odlucio sam poceti sa minimalnim tezinama i opet imam ovaj problem... znam da je malo pretjereano sto pitam ovo jer sam tek 2 sedmice u treningu, i svakom bi dao neki savjet al kad sam ja sam u pitanju to je problem , najgore je sebi pomoci:) i da vise ne razvlacim koji bi mi suplement najbolje dosao u ovom trenutku, jer upoznat sam sa svim suplementima ali nikad nisam pio neke za "energiju" jer moguce da ce vam biti smijesno, ali nikad mi nisu bili potrebni
P.S. stavio sam u ovaj podforum jer ne zelim da smetan u gore ozbiljnim temama