Ma vezbao sam ja pre 2-3 god... Al zbog skole sam bio primoran da batalim teretanu...
U principu ustajem svakog dana oko 9h, ucim, idem na faks, pa se vracam sa faksa oko pola 7, odmorim malo pa idem da radim u kaficu koji drzi keva do nekih 12h... I tako svaki dan celog zivota... Samo sto je pre umesto faksa bila srednja,osnovna...
Otac je invalid pa mi i to oduzima vreme... Plus faks mi je udaljen 50 km od kuce, al srecom idem motorom ili autom, zavisi od vremena ..Al opet, u putu provedem 2 sata.. Pa sva nabavka oko kafica .. Pa josh neki drugi poslovi koje radimo... A sve moram ja..
Tako da ,retko kad jedem kod kuce.. Pekare i fast fudovi su mi omiljeni..
A i keva retko kad nesto sprema, jer puno radi...
U principu bi mi odgovaralo da dam vise para, al da manje pazim na ishranu... Al vi kazete da tako ne moze...
I plus, na sve ovo dodate devojku i ortake... Pa obavezama nikad kraja..
A sto se tice nogu, i njih sam mislio da bacim u trening ...
Ewo, bash sam sada iscimao ortaka i hoce da zajedno vezbamo...
Zato sam razmishljao(razmishljali ortak i ja) da recimo mesec dana vezbamo bez suplemenata, dok ne udjemo u formu i ne prebrodimo sve upale... A da posle toga pocnemo da koristimo neke suplemente... On mi predlaze da kupimo Dinamize... Kaze i kreatin i whaj protein... Ne znam da li se tako pise... Pa shta mislite o njima ?
Ja bih inace prvo hteo da nabacim masu... Pa tek posle definiciju... I ne planiram da vezbam samo ovo leto
Hvala na predjashnjim odgovorima