Ja se izvinjavam što sam se nezgodno izrazio.
Craig i žena mu Kelly (kako se već zove) su u proteklom periodu imali ogromnih problema sa drogom, o čemu je bilo dosta priče. Bildere sam pomenuo u smislu, pa šta ako su profesionalni bilderi ili još jasnije, poznate ličnosti, da li zbog toga treba da ih žalim? Da su neka dva nepoznata narkomana svi bi rekli u fazonu ''na lomaču s' njima'', a sigurno ne bi pisali, jaoj šteta što su ubili i spalili nekoga pa ih nećemo više gledati na takmičenjima. Poznati često dobijaju nezasluženo bolji tretman u istim situacijama od običnih ljudi.
Ljuba ti si samo delimično u pravu što se tiče toga da sve ima svoju pozadinu i da svako plaća cenu. Nažalost ima puno primera, koji se daju pročitati u crnoj hronici, poput one devojke, koja se vraćala kući sa posla pa ju je izmasakrirao bolesni Slovenac Silvo Plut, ni krivu ni dužnu ili ona narkomanka koja je ubila i zapalila taksistu, jer nije imala para da mu plati račun. Može čovek ceo dan da nabraja.
Još jednom da naglasim, nii u ludilu nisam imao nameru da se negativno izrazim i da uopšte dovedem u vezu narkomaniju i profesionalni bodybuilding, jer da sam tog stanovišta uopšte ne bih ni bio na ovom forumu. Ljudi koji se bave ovim sportom imaju moje najiskrenije poštovanje i ja planiram da im/vama se jednom pridružim na sceni.