Hvala k na udarcu. Ja sam hteo da postavim isto slicnu temu i da pitam koji k... se desava. Pa ovih par novih klinaca ubise, naprosto udavise nekim torijama, pokusajima da se izmisli topla voda, kako smrsati jernemam muda da smanjim uh, kad cu da osetim kad izgubim salo ](*,) . Konstantno pitaju whey ili dex, dex ili whey, dex sa whey ili sa samo malo whey, ili malo vise whey ili : kad tako nsto vidim ide jedno veliko AJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!
Glevni razlog sto ne citaju sta pise u zadnjim temama, jer su gurnute nazad morem bezveznih tema, koje moderatiri samo furaju, i dalje im se da odgovarati ne takve stvari, sto mi nije jasno.
Sto se predloga tice, ja sam to davno naveo, sve kvalitetne teme ubaciiti pod sticky, a ove nove misterije o dextrozi kako da drzi inzulin citav dan ladno ili bristati ili sta god hocete. Medjutim, samo par tema je stavljeno pod lepljivo, i trend se nastavio.
A na tvoja pitanja:
Evo ja upravo pijem frisko iz blendera 40gr 3 komp protein + 40 whey Iso + banana + 2 dl mleka :twisted: , i uzivam.
A za drugo moguce, jebes ga. nikad se ne zna. Neki dan mii tip rece da u ovim proteinima ima steroida i hormona, nasta sam mu ja odgovorio da me ta informacija raduje, jer ne moram bacati pare da kupujem hemiju :twisted: