U prodavnici gdje sam kupio glutamin, sam dobio instrukcije kako da ga koristim, i pise 5g po upotrebi. Ovdje sam procitao da se uzme malo vise, pa sam mislio da podebljam na 10g, ako treba i vise od toga, moze. Nije budzet problem, samo kad je vec skup da od njega dobijem i neke koristi, da ne prodje samo kroz mene :lol: Kad ustanem 10-15g, prije treninga 15g, i poslije treninga 15g, pa pred spavanje 15g. Ako radim tegove, pa onda kardio, da li ga uzimam prije ili poslije kardija. Ima li veze?
Sto se tice treninga, to sam dobio u teretani od instruktora, malo cu ovdje jos da procitam, pa cu da ga korigujem. Koja je greska najuocljivija, sta bi trebao da mijenjam odma? Jos ne znam da li mi odgovara, posto tek treba da se vratim treniranju, a to mi je novi program...
A kardio, da li je bolje ujutro na prazan stomak, ili poslije tegova poslije podne? Da li je dovoljno pola sata na dan i 24sata odmora izmedju kardija?
Mozda i jeste malo 40g + 20g wheya. Posto tek pocinjem sa ovim suplementima, nisam htio da opteretim organizam. Kasnije cu i ja malo da povecam. Na mojih 90-95kg i meni bi bilo ok 75g wheya i 50g deksa.