ponovo se ne slazem sa ovim misljenjima...u redu je ako se nekome ne svidja gradja poput Ronnie-a ili Doriana,pa i ja nikada ne bih voleo da budem toliko ogroman i sigurno je da bodibilderi kao sto je Dexter Jackson ili Flex Wheeler imaju jednu od najskladnijih gradji,ali opet i dalje nikada nece izazivati toliko strahopostovanje kao sto je nekada izazivao Dorijan,a danas Ronnie...pa njih dvojica su uz Arnolda uzeli skoro sve titule Mr.Olympie,sigurno da su ih i zasluzili (bar vecinu njih),mozda se desilo i dva-tri puta da uzmi titulu zbog svog imena,ali to znaci da njihova imena ipak nesto znace...
i sto se stalno pominje Ronniev stomak...kako to da se ne spominju njegove butine,ledja,ruke,itd...nije stomak 95% tela...dzaba nekom bodibilderu da ima lepsi stomak od Ronnievog kada ce mu ostatak tela izgleda smesno ako se uporedjuje sa Ronniem...
i sigurno je mnogo i neuporedivo teze imati gradju kao Dorian,Ronnie,Jay,Dennis,Marcus i slicni "ekstremni bilderi"...ne moze svako imati 120kg oguljenih misica...pa i neki "bilderi sa manjim proporcijama,ali lepsim stomacima" bi sigurno zeleli da budu jos masivniji,ali im to verovatno genetika ne dozvoljava...
eto po meni idelna gradja je onakva kakvu ima reper LL Coll J,i tome ja i tezim,jer iako ja obozavam ovaj sport ne zelim da zivim od njega,tj nikada nisam imao neku ambiciju da jednog dana izadjem na takmicenje...ali ipak je profesionalni bodibilding malo drukgiji i zahtevniji,i glupo je reci da je Ronnie nezasluzeno tu gde jeste,pa ne mogu sudije 8 puta zaredom da pogrese,i pre toga jos nekoliko puta sa Dorianom...
znaci treba razlikovati ono sto se nekome svidja i ono sto je objektivno...onaj ko ne voli Coleman-a ne voli ni ovaj sport,jer upravo je Ronnie za bodibilding isto sto i Jordan za kosarku,Schumacher za formulu,Jenna za xxx filmove,itd...
otisli smo skroz u offtopic tako da bi najbolje bilo ili da se preimenuje ova tema ili da se otvori nova namenjena ovoj diskusiji...ja se izvinjavam sto sam ovoliko smorio,ali jednostavno ne mogu da predjem preko toga kad neko napise nesto negativno za Coleman-a...