mi smo prvi put imali zajebanog skipera , tacnije decko nije imao pojma , mislim da ja koji tada nisam znao ni veslo da drzim da bih mogao bolje od njega da kormilarim, cak sta vishe sjebo nam je ceo taj dan , znaci svaka stena njegova !!!! isli smo ko fliper niz Taru .... a on u fazonu "to je normalno to se desava hahahah " cak smo dva tri puta i zaglavili... povukla nas struja u vrtloge kao neke, morali smo da veslamo ko manijaci da se izvucemo odatle ... a to je bila obicna marshuta heheheh tako da uvek moze da ti ispadne kao ludilo ovo ono ... ali ne mozes da ispadnes iz camca na obicnoj marshuti pa ne znam sta da se desi , jedino ako si retard ili ako namerno ispadas , naravno ne tamo gde je plitko gde su stene ... ali tamo gde je mirna voda , ko laguna , plava, priroda neverovatna... pa ispadnes u i onda pustas da te voda nosi sa prslukom ....... u ruci Jelen , cvike za sunce i uzivas , pa onda ponovo brzaci ... ma ne ne , to treba videti, osetiti ...
a sto se tice hrabrih jajara , tako su se pretprosle godine utopili neki stranci , Shvedjani cini mi se.... ponapijali se ,skiper im izasao u susret vodio ih ne znam gde .... oni zavrsili na nekom jakom prelazu ....otisli svi u p.... m...