@Pedja
Prva stvar: čemu ironija? čemu takav ton?
Druga stvar: način na koji se sada hranim, treniram i živim je OGROOOOMAAAN napredak u odnosu na pre nekih pola godine.
Iz dana u dan saznajem nove stvari, iščitavam ovih trimilionbilion tema i diskusija ovde, trudim se da nađem vremena da treniram i da ukopim trening onako KAKO MENI ODGOVARA i KAKO MOGU DA STIGNEM pošto imam izuzetno zahtevan posao i malu bebu kod kuće. Tražio sam SAVET, a ne odgovor: "OVO NIŠTA NE VALJA i tačka."
Treća stvar je ovaj QUOTE odakle sam pokupio taj sistem sa UH.
Probajte..ovo..hehehhehehheheh
Ponedeljak ,utorak,sreda
Unos belancevina 2 gr po kg telesne tezine
Kardio trening 20-30 minuta umerenog inteziteta
Vazno!!!
U ova tri danda unos UH drzati na drasticno niskom nivou.Svi uneti UH treba da budu uneseni POSLE TRENINGA!!...
...U ova prva tri dana,akcenat se moze slobodno staviti na KARDIO TRENINGU NISKOG INTEZITETA koji ce zbog restriktivog unosa UH doveseti do toga d ace telo da posegne za mastima kao primarinim izvorom energije...
CETVRTAK I PETAK.
UNOS UH POVECAJTE NA 100-150 gr na dan !!
UNOS BELANCEVINA 1.5 gr po kg telesne tezine…--ZNACI..0.5 gr MANJE!!
U ovim danima raditi HIT kardio trening u trajanju od 40 min dnevno
SUBOTA I NEDELJA
Unos UH 3- gr PO KG TELESNE TEZINE !!!!!!!!
Unos belancevina 0.75-1gr PO kg TELESNE TEZINE..
OBAVEZNO---KARDIO U OVA DVA DANA NIJE POTREBAN!!!!!!!
Kada se vratite sa faze br 3 na fazu br 1..ssta se dogadja…vase telo bukvlano ulazi u tzv fat burning mode..ili postaje MASINERIJA ZA SAGOREVANJE MASNOCA…
Dakle, ne znam šta sam to ja napisao u vezi sa unosom UH što se ne poklapa sa ovim gore navedenim?
Zar nije poenta kalorijski deficit za skidanje kilograma? Kako ti možeš da tvrdiš DA JE OVO ŠTO JA RADIM POGREŠNO, ako ne znaš kako izgleda moj trening, niti koliko trošim kalorija na treningu, kada treniram itd...
Ma nebitno je sve. Samo pristup me nervira, jer si me iznapušavao kao početnika, ne znaš ni ko sam, ni šta sam, niti u kakvim uslovima živim, treniram itd itdi itd nego se kačiš za nešto što si sam napisao kao recept za skidanje masti... bzvz
hvala na savetu pirat, napraviću da spojim b. i t.
POzdrav!