Znam zasto to pitas?Lepo oblikovani misici izdefinisani...Cure vole to znam.
Pitam zbog breakdance-a. Danas, ima 90% slicnosti sa gimnastikom.
Zamisli gimnasticara koji radi na krugovima a neizostavni elementi su mu npr. krst i prednja vaga,nisi svestan koliko je jebeno uraditi ove elemente pogotovo ako imas malo veci raspon ruku, a on se ugojio ne 5kg nego 0.5kg i ceka ga takmicenje.......
Verovao ili ne, ali na krugovima radim vagu bez problema. Kada ponovo budem bio u nekoj sali gde ima krugova, slikacu se, pa ces videti. Ne znam da li si video moje slike na ovom forumu, ali ja skoro i da nemam neke misice, pa skoro svakodnevno iznenadim ljude sa onim sto radim i nisam jedini, 90% breakera moze da radi na krugovima bez problema i ne samo to, a da je iz gimnastike (naravno, ne radimo mi tako perfektno kao sto rade gimnasticari, ali kada neki laik gleda nas i gimnasticare, primetio bi razliku samo kada bi pustio usporen snimak i pazljivo posmatrao). Naravno, ima breakera koji su se opredelili za stil, a ima i onih koji su se opredelili za power moves (gimnasticarski deo), a ima ih onih koji vezbaju sta stignu, pa nesto ide mnogo bolje, a nesto stalno lose i to im strasno sporo napredujue.
Mnogi propali gimnasticari se danas bave breakdance-om.
Sto se kilaze tice, iz iskustva drugih, daleko iskusnijih breakera, znam da im 2-3kg vise ili manje pred takmicenje smeta (to su oni koji su se opredelili za power moves, dakle gimnasticarski deo).
---------------------------------------------------------------
Ako neko zna jos nesto o ovome (gimnastici), neka napise.