Poz svima zovem se Vuk imam 20 god nisam nasao temu za predstavljanje ali ako postoji tako neko mesto na ovom forumu za nove clanove slobodno mi dajte link.Inace idem u teretanu nekih godinu ipo dana uz 2 pauze od po 2 meseca.Znaci taman krenem pa se vratim na pocetak jbg. E sad sam resio cvrsto da krenem i idem dok se ne dovedem u red.Visok sam 183 i imam 102kg.Jbg. nisam mnogo masan al me zezaju donji stomak,noge i dupe.Na tim delovima ima sigurno 10-15kg vise nego sto bi trebalo. Ja sam citao neke teme na ovom forumu i resio da probam sa nekim programom ishrane uz redovan odlazak u teretanu 5xnedeljno + svaki dan cardio osim vikendom.Sto se tice cardio treninga tu bi uglavnom 3x HIT nedeljno 2xklasican (40-60 min malo jaci tempo). U teretani radim 4 vezbe po grupi misica.Svaka vezba 4 serija sa 8-10 ponavljanja. A evo ovako odprilike izgleda ishrana sa kojom se ja nadam da cu da skinem taj visak kila. Ovo sam ja nesto sastavljao i nadam se da je ok sto se tice skidanja kilaze ali opet bih molio za strucno misljenje.
PONEDELJAK: Dorucak 135gr tunjevine,0.25 jogurta i parce hleba, Uzina 100 gr kikiriki pecen bez soli + proteinski sejk Rucak*(kuvano) 200gr piletine,1krompir +salata Uzina mala tunjevina 2 kuvana jajeta,solja jogurta Vecera Proteinski sejk sa mlekom
UTORAK:Dorucak 135gr tunjevine,0.25 jogurta i parce hleba, Uzina 100 gr kikiriki pecen bez soli + proteinski sejk Rucak Oslic 250gr +salata Uzina mala tunjevina 2 kuvana jajeta,solja jogurta Vecera Proteinski sejk sa mlekom
SREDA:Dorucak 135gr tunjevine,0.25 jogurta i parce hleba, Uzina 100 gr kikiriki pecen bez soli + proteinski sejk Rucak (kuvano) govedina 250 gr,mesano povrce Uzina mala tunjevina 2 kuvana jajeta,solja jogurta Vecera Proteinski sejk sa mlekom
CETVRTAK Dorucak 2 kuvana jajeta,solja mleka,parce sira Uzina proteinski sejk Rucak (kuvano) Piletina 200gr +150gr pirinac sa povrcem Uzina tunjevina +solja jogurta Vecera proteinski sejk i 2 jabuke
PETAK Dorucak 2 kuvana jajeta,solja mleka,parce sira Uzina proteinski sejk Rucak Oslic 250gr+ 150gr pirinac sa povrcem Uzina tunjevina +solja jogurta Vecera proteinski sejk i suseno voce 100gr
SUBOTA I NEDELJA unos proteina na min oko 75gr a unos UH na oko 300-350 gr
U proteinski sejk idu po 2 merice,Od suplemenata glutamin i whey.
Planiram da se ovako hranim 12 nedelja ili ti 3 meseca. A posle klasika 2-2.5 gr proteina po kilu i teraj.Meni je bitno da ja prvom skinem tih 10-15 kg.Dajte neku sugestiju ili tako nesto da znam na vreme sta da menjam.Jos jednom hvala