Novembar 24, 2024, 04:32:48 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Problemi sa sinusima  (Pročitano 2376 puta)

Van mreže blejn

• Minimumweight Member
  • **
Problemi sa sinusima
« poslato: Novembar 02, 2008, 07:39:49 posle podne »
Problem moj je sledeci: izuzetno lako zaradim upalu sinusa. Naizgled banalan problem, ali me veoma destimulise i usporava u treningu :(
Curenje iz nosa, zapuseni disajni putevi, blaga malaksalost i standardna tempretaura od 37 i sve to postaje prilicno gadno u zimskom perodu.
Tad mi je izuzetno tesko da treniram, moram da napravim pauzu bar 10-15 dana i tako na svakih mesec ipo-dva! Mene zanima da li neko ovde ima hronicnih problema
sa sinusima i da li je neko uspeo da,ako nista drugo, bar smanji osetljivost i skrati vreme oporavka? A,da,kad odem kod lekara oni mi daju vitamine,cink,selen,sibirsku jelu(?) itd ali mi ne pomaze(ili ne bar koliko bih hteo), a na pitanje sta da radim sa tim svi me sazaljivo pogledaju i kazu(doktori):"Sta ces,genetika" a cak mi je jedna doktorka(u sali) rekla da se preselim u toplije krajeve???

Van mreže LazicExyu

• Light Heavyweight Member
    • ExYu-fitness
Odg: Problemi sa sinusima
« Odgovor #1 poslato: Novembar 02, 2008, 07:41:25 posle podne »
da li si radio alergo test?

Van mreže blejn

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #2 poslato: Novembar 02, 2008, 08:00:05 posle podne »
Nisam,doduse,treba da ga uradim da bih i tu mogucnost otkacio, ali slusam svoje telo, i kad god dune vetar-eto meni poklona >:(. Treca sam generacija u porodici koja se s tim muci, ali meni je bas gadno(ili mi se tako cini jer se uzasno nerviram kad me zakaci,pa mi ometa trening)

Van mreže LazicExyu

• Light Heavyweight Member
    • ExYu-fitness
« Odgovor #3 poslato: Novembar 02, 2008, 08:11:55 posle podne »
uradi..jednostavno od toga pocinje..ako nije to, onda prelazis na sinuse..