Citat: pedjosCitat: MarkoniCitat: pedjosgledao sam ovo...jebiga to mi je malo hardcore i usotalom on ovde uglavnom govri o pripremi igraca am fudbala..jebiga to je ipak nesto drugo...mada je slicno rukometu u nekim situacijama..kao recimo kada igraju partizan i zvezdaa to su samo primeri njegovih pulena , pogledaj ispod slika pise koliko su napredovali na kratkim stazama .imam od mog omiljenog Charlesa Poliquina ali to je za fizicku pripremu a ne za ekspozivnost ali trazim jos pa cemo videti sta jos imam....ma moze i to...nije meni problem..ukomponovati cu nesto :wink: :wink: ..jel sumnjas u memne?evo imam jedan preveden za povecanje snage . otvoricu novi post pa pogledaj a dacu ti i link , a trazi se jos koji trening.nikako , :wink: ne sumnjam
Citat: MarkoniCitat: pedjosgledao sam ovo...jebiga to mi je malo hardcore i usotalom on ovde uglavnom govri o pripremi igraca am fudbala..jebiga to je ipak nesto drugo...mada je slicno rukometu u nekim situacijama..kao recimo kada igraju partizan i zvezdaa to su samo primeri njegovih pulena , pogledaj ispod slika pise koliko su napredovali na kratkim stazama .imam od mog omiljenog Charlesa Poliquina ali to je za fizicku pripremu a ne za ekspozivnost ali trazim jos pa cemo videti sta jos imam....ma moze i to...nije meni problem..ukomponovati cu nesto :wink: :wink: ..jel sumnjas u memne?
Citat: pedjosgledao sam ovo...jebiga to mi je malo hardcore i usotalom on ovde uglavnom govri o pripremi igraca am fudbala..jebiga to je ipak nesto drugo...mada je slicno rukometu u nekim situacijama..kao recimo kada igraju partizan i zvezdaa to su samo primeri njegovih pulena , pogledaj ispod slika pise koliko su napredovali na kratkim stazama .imam od mog omiljenog Charlesa Poliquina ali to je za fizicku pripremu a ne za ekspozivnost ali trazim jos pa cemo videti sta jos imam.
gledao sam ovo...jebiga to mi je malo hardcore i usotalom on ovde uglavnom govri o pripremi igraca am fudbala..jebiga to je ipak nesto drugo...mada je slicno rukometu u nekim situacijama..kao recimo kada igraju partizan i zvezda