mnogo toga si ti ovde pobrkao moj priajtelju....
ali dobro..kako god..
ja kategoricki STOJIM IZA TOGA DA JE MARIO OSTECEN.....
tj da je trebao da te pobedi....
TO JE MOJE MISLJENJE..
e sada..ja pojma nemam o cemu ti govris i cemu tolika frustracija i akda sam ja rekao da ti nisi dobar takmicar..
takmicenja na kojima si ti pobedjivao ako vec tako hoces da ragovras ne zelim da komentarisem....
to kakav je ko covek..pojma nemam zasto spominjes to kakav je mario covek kada ja to bolje znam od tebe....ali ja ovde nisam PRICAO O LJUDSKOSTI nego o TAKMICENNJU U BB.....
dalje....sto se tice mojih razmisljanj...ja tebi uvek mogu reci....
znaci..ja sma ti sudio...u bg..gde si pobedio..po meni je trebalo da pobedi slavisa....JER SI TI BIO OD NJEGA TEZI 10 KG..kao sto sada ti prica za marija..i slavis aj BIO KOMPELTNIJI OD TEBE..
sva ostla tvoja takmicnje kao sto sam rekao..NECU I NE ZLIM DA KOMENTARISEM niti sam gledao,niti sam bio,niti sam sudio NITI ME JE BRIGA....
terzo...ja sma sa balkasnikm izasao 80 PUTA UKUPNO....JEL HOCES DA JA TEBI NABRJAM ZLATNE MEDALJE?
......NARAVNO DA NECES..JEL TE NE ZANIMA....
i stvarno nenzam cemu ovolike frustracije covece...
ako ti ja iskreno kazem da ono sta mislim a ti se vrejdas i rpicas o tome kako ja koristim GH itd..itd..itd....onda bi mnogo toga trebalo da naucis o GH pre nego sto ovako nesto i kazes.....jer GH nije cudotvoran preparat....u sta cees se i sam uveriti..hehehheheheheh....ali eto..ti smtras da jeste..
a to da se nadjemo skupa u aktegoriji...eto vidis..opet ides nekom bez veze linjom..kao..videti ces ti kada ja uzmem gh kako cu te pobediti..
aman pa covece.....
iskreno..
mislio sam da si prilicno razumniji covek....iskreno.....
ja tebe nigde nisam vrejdao..razemnili smo nekoliko recenica...znam te kao DOBROG coveka..tj ono sto mi je bebac rekao za tebe....i sada ovo...
bez reci..
ali kako god..
i za tebe puno sportskih pozdava