Posle 10 dana uzimanja, oslabio sam oko 6 kg! sherifDnevni unos mi je oko 1200 cal, 40 gr proteina i oko 100 UH
Citat: tanatos April 11, 2008, 02:37:19 pre podnePosle 10 dana uzimanja, oslabio sam oko 6 kg! sherifDnevni unos mi je oko 1200 cal, 40 gr proteina i oko 100 UHjesi ti neka manekenka ili sto?
jesi ti neka manekenka ili sto?
Citat: Spartak April 11, 2008, 07:42:39 pre podnejesi ti neka manekenka ili sto?uf, i otac je popizdeo kad me vido pre dva dana. Samo, razumite me, imao sam i jos uvek imam dosta sala. Izdrzacu jos deset dana ovim tempom, pa cu vam onda postaviti slike. Od maja meseca uzimam WHEY po 160 gr (a mozda i dodjem do malo veceg kesa pa da ta doza bude i preko 200!!!) na dan i neki dobar creatin.Od ponedeljka 14.04. uz ANIMAL uzimacu i efedr.. Da zavrsim zapoceto.
reci zbogom tesko stecenoj misicnoj masi!
jedi ti dosta hrane, jaja,ribe,mesa,sira.A whey koristi kada je potrebno.
Od maja meseca uzimam WHEY po 160 gr (a mozda i dodjem do malo veceg kesa pa da ta doza bude i preko 200!!!)
Citat: Spartak April 11, 2008, 07:42:39 pre podnejesi ti neka manekenka ili sto?uf, i otac je popizdeo kad me vido pre dva dana. Samo, razumite me, imao sam i jos uvek imam dosta sala. Izdrzacu jos deset dana ovim tempom, pa cu vam onda postaviti slike. Od maja meseca uzimam WHEY po 160 gr (a mozda i dodjem do malo veceg kesa pa da ta doza bude i preko 200!!!) na dan i neki dobar creatin.Razmisljam da od ponedeljka 14.04. uz ANIMAL uzimam i efedr...