Da pedjos nazalost to je istina, Murinjo ima odlicne listove i noge a radi ih ko pizda, a ja mucenik prutic.
...gledaj...ja necu i nem mogu da se slozim sa teroijom da nego "ima"kako vi kazete dobre noge..pojma imati dobre noge je sirok..dobre noge moze da ima i zena...
ja sam mislio na uradjene nogu u okvirima sprta kojim se bavis,bavim,bavimo..
dakle3...NIKO NA OVOJ PALNETI PA NI MARKONI NEMA DOBRE NOGU U GRANICMA ONOGA STO AJ MISLIM A DA IH NE VEZBA..jer su noge veoma specifiacn misic i danas ti se na svim takmicenjima vidi na takmicari koji je uporan i koji radi kao konj jer su noge merilo dosta toga....
dakle..moze da psotiji laksi trening i tezi trening za noge..ali da ih ima....veruj da nema...
tu ensto onda ne stima..razumes...
pedja ja nisam rekao da ne radim noge vec da ne radim listove
a ja nisam takmicar niti cu ikada biti , ali za rekreativca imam dobre noge
a tezina treninga za noge mi je ista kao i za sve ostale grupe misica
...ALI COVECE TI OPET BRKAS POJMOVE....nemas dobre listove iz razloga sto nema sdobre noge...pa daj covece o cemu trabucnjas...pa ajd lepo stvavi slike svojih nogu ovde pa ces videti....
ja ne tvrdim da fudalberi imaju lose lsitove ali to e od njihovog sistema trebinga koji je baziaran na tome da se u nogmaa tekne sto veca snaga radi suta i sta ja znam cega,ali onda ja cu da prestanem da radim listove i noge i idem da igram fudbal..sto bi se kruac mucio ovde ss cucennjiveima is ta ti ajznasm..
dobre noge je pojam kao sto sam ti obajsnio gore,....ti mozda imas bolje noge nego tvoj komisja..ali to enma veze sa onim o cemu ja pricam i o cemu mi pricamo..veruj da noge uradis kako treba da bui ti lsitovi bili smesnsi....
daj slike i sve cu ti doakzati u 5 reci