Sta je bolje za listove,da radim sa vecim tezinama manje ponavljanja,ili manjim tezinama vise ponavlj ?
Od cega ce da rastu ?
...lije su veoma tvrdolgav misic a tome je razlog svakodnevno i kosntatno opterecenje istih...dakle...listovima treba pristupiti sa razlictom filozofijom a ne kao recimo grudi..
prbajtye samo malo logike da ukjljcite pa ce te da vidite zbog cega je to tako..
anyway..
posto su lsitovi takvi kavi jesu tj tvrdglavi a svaki dan trpe opterecenje vece ili manje njih treba da se iznenadi sa necim sto ne poznaju....
e sada..kaosto sale kaze...njegovi trenutno ne prepznaju vezbu preskakanja vijace..ali i top ce do nekud da traje..i onda stop..jel je list vrlo prilagodljvi msiic...
i aj sam kubrui godinama sa tim..izludjivalo me recimo da neki takmicari nisu nir adili listove a imalu su kao balvane...a ja sam se jadnik u gymu ubijao ali dzaba sve do jednom dok nsiam naleteo na neki clanak u nekom MD casopisu gde je neki lik koji je imao iste probleme kao ja napisao kratko i jasno..
JEL CE TE VEROVATI JEDNOM KUCKINOM SINU KAO STO JE MIKE MATARZZZO CIJI LISTOVI RASTU I OD NEJGOVE SAME POMISLI NA TO...ILI CE TE DA VERUJETE MENI KOJI SAM SE MUCIO KAKO ISUS NA KRSTU DOK SAM UHVATIO ONO STO MI JE POTREBNO..
i onda je covek opsivao nacin treninga za lije tj kako listove treba da rdite na minutazu a ne na kilogtrame ili seruije itd..i odna sam ja to primenio..i bum..promena je bila neverovatna...