Citat: MarkoniCitat: pedjosCitat: Markoniau ovde sam samo ja naturalac hehe..pa sto se zalis..ti imas gvt,tt.abc immm oop i kkk treninge..vama ne treba hemija :twisted: :twisted: :twisted:pa da znas da si upravu :twisted: :twisted: ..pa da...zato i gde se god pojavite vi sa tim prograomom ljduima zastaje dah :roll: :roll: ..hahhahhaha......TO CARE,,,,J...SI MU MAMMARU
Citat: pedjosCitat: Markoniau ovde sam samo ja naturalac hehe..pa sto se zalis..ti imas gvt,tt.abc immm oop i kkk treninge..vama ne treba hemija :twisted: :twisted: :twisted:pa da znas da si upravu
Citat: Markoniau ovde sam samo ja naturalac hehe..pa sto se zalis..ti imas gvt,tt.abc immm oop i kkk treninge..vama ne treba hemija :twisted: :twisted: :twisted:
au ovde sam samo ja naturalac hehe
Citat: pedjosCitat: MarkoniCitat: pedjosCitat: Markoniau ovde sam samo ja naturalac hehe..pa sto se zalis..ti imas gvt,tt.abc immm oop i kkk treninge..vama ne treba hemija :twisted: :twisted: :twisted:pa da znas da si upravu :twisted: :twisted: ..pa da...zato i gde se god pojavite vi sa tim prograomom ljduima zastaje dah :roll: :roll: ..hahhahhaha......TO CARE,,,,J...SI MU MAMMARUala nevolis ove moje treninge hahaahha
nemoj da si skroman...
Ej,nasao sam neke slike kad sam poceo da treniram,znaci 25 kg manje sam imao,evo cisto da uporedite :lol:
Aj postavi te od ranije...