nema veze...da nisu napali bika ne bi ih upucali policajci...kako god okrenes nisu trebali da ga napadaju
Citat: t1000 April 10, 2007, 03:17:01 posle podneDogo Argentino,8 meseci star.Jel to mali Kapo?
Dogo Argentino,8 meseci star.
Citat: sasadim Novembar 30, 2006, 10:50:41 posle podneKako vec, nisi me dobro shvatio. Pricam o nekim vremenima i pocecima ove rase. Naravno da je srcanost najvaznija, ali sam ti pomenuo primer, koji se nekad ali veoma retko dogodio. I zasto ne volis Staforde? Ne zezaj, prelepi psi. Nemojmo sad da gledamo pse samo kroz borbe i njihovu srcanost, gledajmo molo i izgled. I Staford i Dalmatinac su prelepi psi.....Ma nista.... Bre... Evo Dalmatinac.... Dosla drugarica sa tim kerom... I ja pricam sa njom 15 minuta... I ker sve vreme pored nje... I cuti i ja krenem polako da ga pomazim on me ujede za ruku... Drugi sto je bio od mog bivseg stanodavca laje na kisu vetar i slicne stvari... A stafor je prilicno glup pas...Nije zivahan i nesto ih bas ne volim jer sve sto kod pita moze da bud elose to dodje od nekok sto je mozda pre 10 kolena upario sa stafordom... I kod nas kad je pas los za ring kazemo da je staford... tako da nesto ne volim tu rasu....
Kako vec, nisi me dobro shvatio. Pricam o nekim vremenima i pocecima ove rase. Naravno da je srcanost najvaznija, ali sam ti pomenuo primer, koji se nekad ali veoma retko dogodio. I zasto ne volis Staforde? Ne zezaj, prelepi psi. Nemojmo sad da gledamo pse samo kroz borbe i njihovu srcanost, gledajmo molo i izgled. I Staford i Dalmatinac su prelepi psi.....
Citat: Big_Rasha Decembar 01, 2006, 04:39:53 posle podneCitat: sasadim Novembar 30, 2006, 10:50:41 posle podneKako vec, nisi me dobro shvatio. Pricam o nekim vremenima i pocecima ove rase. Naravno da je srcanost najvaznija, ali sam ti pomenuo primer, koji se nekad ali veoma retko dogodio. I zasto ne volis Staforde? Ne zezaj, prelepi psi. Nemojmo sad da gledamo pse samo kroz borbe i njihovu srcanost, gledajmo molo i izgled. I Staford i Dalmatinac su prelepi psi.....Ma nista.... Bre... Evo Dalmatinac.... Dosla drugarica sa tim kerom... I ja pricam sa njom 15 minuta... I ker sve vreme pored nje... I cuti i ja krenem polako da ga pomazim on me ujede za ruku... Drugi sto je bio od mog bivseg stanodavca laje na kisu vetar i slicne stvari... A stafor je prilicno glup pas...Nije zivahan i nesto ih bas ne volim jer sve sto kod pita moze da bud elose to dodje od nekok sto je mozda pre 10 kolena upario sa stafordom... I kod nas kad je pas los za ring kazemo da je staford... tako da nesto ne volim tu rasu....Jao kakva patka! Pa staford ne samo da je u top5 najinteligentnijih rasa medju psima , nego je i mnogo , mnogo zhivahan.... Shta si se is3povao to e..
1.lajka (prvo pasheche u koskosu)2.lesi ( i mnogoe danasnje holivudske zvijezde mu zavide na glumi)dalje ne znam ...
Mr.BIg cija je ovo cica maca?Mnogo zajebano izgleda....Odavno nisam video takvu u completo beloj varijanti!!