Novembar 05, 2024, 03:43:55 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.341 poruka u 18.764 tema - 20.969 članova - Poslednji član: ubita
X3MShop banner

Autor Tema: Psi  (Pročitano 397573 puta)

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
Odg: Psi
« Odgovor #240 poslato: Novembar 24, 2006, 04:41:15 posle podne »
Ja koliko znam akita je poreklom iz japana.
I tacnije je  AKITA INU.A mozda i gresim ne mogu ni ja sve da znam :lol:

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
Odg: Re: Psi
« Odgovor #241 poslato: Novembar 24, 2006, 04:42:00 posle podne »
Izvini Rasho ...... stalno govoris o tome sta je problem sa nama ljudima ....... a sta si ti? Kiborg?
Ono za Japance mi bas nije jasno ...... prosvetli nas !

Kao sto je kako ti kazes neki "degen" napravio boksera, daleko veci kreten se izgleda dosetio da pravi rasu kao sto je Pit.
E vala neka si mu reko,ja vise nemam zivaca :lol:

Van mreže natasha_bg

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #242 poslato: Novembar 24, 2006, 05:22:33 posle podne »

Van mreže loki22

• Bantamweight Member
« Odgovor #243 poslato: Novembar 24, 2006, 05:39:58 posle podne »
Ma saplementi odu u nepovrat a ovako imas prijatelja za ceo zivot : )

ovaj je isto na suplementima  :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=Fpo1MCnMR1E

Van mreže loki22

• Bantamweight Member
« Odgovor #244 poslato: Novembar 24, 2006, 06:04:06 posle podne »

Van mreže loki22

• Bantamweight Member
« Odgovor #245 poslato: Novembar 24, 2006, 06:11:38 posle podne »

Van mreže DeAngelo

• Bantamweight Member
« Odgovor #246 poslato: Novembar 28, 2006, 01:26:14 pre podne »
El Diablo....Dogo argentino

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • BB Klub MR.BIG Kula
Re: Psi
« Odgovor #247 poslato: Novembar 28, 2006, 01:59:22 pre podne »
Diablo je faca ...... prelep pas
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže DeAngelo

• Bantamweight Member
« Odgovor #248 poslato: Novembar 28, 2006, 02:11:37 pre podne »
Zahvaljujem u njegovom imenu.  :D
I ti vidim da imaš sličan okus šta se tiče psa.....Cane korso ili Preso Canario-Kanarska doga. 8)

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • BB Klub MR.BIG Kula
Re: Psi
« Odgovor #249 poslato: Novembar 28, 2006, 02:41:34 pre podne »
Obozavam takve pse ..... svesni su sebe i tacno znaju ko su i sta su, ne luduju za svaku budalstinu ..... pravi psi : )
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #250 poslato: Novembar 29, 2006, 03:03:59 pre podne »
.....U potpunosti se slazem sa Sasom, ali imas par propusta... Pitovi su napravljeni da ubijaju ljude... Izmislili su ih amerikanci da bi ih pustali u rovove u kojima su bili Japanci(mada to i nisu neki ljudi)... Kada se zavrsio rat vojnici su ih odveli kuci... I tada su videli da se oni bas medjusobno ne podnose... I tada su poceli da ih pustaju i da se klade...

Ja u to ne verujem i necu nikad da poverujem. Koliko sam ja proucavao istoriju ASPT, on je nastao mnog pre 2 svetskog rata, i rakodje je koristen u borbama pasa pre drugog svetskog rata. Tacnije krajem 19.veka. Ne secam se tacno datuma. Ako gresim daj mi jedan jedini dokaz da ga je americka vojska koristila u 2. Svetskom ratu, i ja cu ti poverovati.

Sa druge strane Raso, znas i sam da su pitovi koji su u toku borbe naprimer zbog bola, stresa ili frustracije ujeli ili gazdu ili sudiju u pitu, ti isti pitvoi, nisu smatrani za kvalitetne borce, a samim tim nisu parili najbollje zenke, tako da se njihovo poreklo izgubilo. To je ono sto se zove prirodna selekcija. Jer bas u borbi, ce samo najpametniji, najinteligentniji, najjaci, najizdrzljiviji, da pobedi, i nece mu se desiti da (iskljucivo greskom) ujede coveka u pitu. Znaci to se jednostavno potire sa tvojom teorijom da su amerikanci koristili pitove u ratu protiv ljudi (kakvi god da su). Godinama ili mozda decenijama su se iskorenjivali takvi primerci i ostajali cisti potomci kojima je glavni cilj i jedina meta bio drugi pas, a nikako covek.

Prvi put u zivotu sam cuo za tako nesto, i tvrdim ti da nisi u pravu. Pozdav.

Van mreže Cvele

• Middleweight Member
« Odgovor #251 poslato: Novembar 29, 2006, 04:04:26 pre podne »
Doge...svi nesto kenjaju da napadaju gazdu pred smrt....ja jednostavno volim te pse!!!!

Van mreže Big_Rasha

• Cruiserweight Member
« Odgovor #252 poslato: Novembar 29, 2006, 02:02:38 posle podne »
.....U potpunosti se slazem sa Sasom, ali imas par propusta... Pitovi su napravljeni da ubijaju ljude... Izmislili su ih amerikanci da bi ih pustali u rovove u kojima su bili Japanci(mada to i nisu neki ljudi)... Kada se zavrsio rat vojnici su ih odveli kuci... I tada su videli da se oni bas medjusobno ne podnose... I tada su poceli da ih pustaju i da se klade...

Ja u to ne verujem i necu nikad da poverujem. Koliko sam ja proucavao istoriju ASPT, on je nastao mnog pre 2 svetskog rata, i rakodje je koristen u borbama pasa pre drugog svetskog rata. Tacnije krajem 19.veka. Ne secam se tacno datuma. Ako gresim daj mi jedan jedini dokaz da ga je americka vojska koristila u 2. Svetskom ratu, i ja cu ti poverovati.

Sa druge strane Raso, znas i sam da su pitovi koji su u toku borbe naprimer zbog bola, stresa ili frustracije ujeli ili gazdu ili sudiju u pitu, ti isti pitvoi, nisu smatrani za kvalitetne borce, a samim tim nisu parili najbollje zenke, tako da se njihovo poreklo izgubilo. To je ono sto se zove prirodna selekcija. Jer bas u borbi, ce samo najpametniji, najinteligentniji, najjaci, najizdrzljiviji, da pobedi, i nece mu se desiti da (iskljucivo greskom) ujede coveka u pitu. Znaci to se jednostavno potire sa tvojom teorijom da su amerikanci koristili pitove u ratu protiv ljudi (kakvi god da su). Godinama ili mozda decenijama su se iskorenjivali takvi primerci i ostajali cisti potomci kojima je glavni cilj i jedina meta bio drugi pas, a nikako covek.

Prvi put u zivotu sam cuo za tako nesto, i tvrdim ti da nisi u pravu. Pozdav.
Ma uopste nema ni veze... Bitno je da uopste ne napada ljude... A gde si ti gledao borbu da pas ujede coveka???? To mozda ako si gledo neke teske dzukele...

Elem... Bitno je da svi vi ostali nekiborzi gledate na kerove kao na predmet... Kao na nesto sto je dresirano i kao te susa... A svaka dresura se zasniva na strahu... Ili na gladi.... Tako da ti to nije prijatelj nego rob... Sto valjda vama i treba...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #253 poslato: Novembar 29, 2006, 04:11:29 posle podne »
ja sam gledao borbu izmedju jazavca i hrcka...

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #254 poslato: Novembar 29, 2006, 04:59:57 posle podne »
....A gde si ti gledao borbu da pas ujede coveka???? To mozda ako si gledo neke teske dzukele...

Nikada to nisam video, vec sam cuo da je to jedna od primarnih selekcija, koja se koristila godinama u nazad. Pas koji bi pogresio i uradio tako nesto, nije bio dostojan da nastavi produzetak vrste. Tako da su ostali, kako sam vec rekao, samo najhrabriji, najinteligentniji, najizdrzljiviji, kerovi i oni su isto tako parili najbolje zenke.

Prema tome ispada da je ASPT  (americki stafordski pit bul terijer) najcistija rasa, jer je u pitanju prirodna selekcija kao kod vukova na primer ili lavova, a ne kao kod ostlaih rasa pasa, gde se gleda da li ima prave zube, sjajnu dlaku, prav rep, a mozda u sebi nosi neku degenerativnu bolest koju prenosi sa kolena na koleno, zato sto je (u svojoj spoljasnosti) sampion. ASPT nema ni odredjenu boju, takodje nije vazno da li ima krive zube, ili mu je jedno uvo klempavo a drugo nije. Kod njega se gleda samo ono sto sam vec gore napisao - ring, a iz njega izlaze sampioni koju su da ponovim najhrabriji, najinteligentniji, najizdrzljiviji, najsnazniji.......