Novembar 01, 2024, 11:25:39 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.972 članova - Poslednji član: Randyswirm
X3MShop banner

Autor Tema: Psi  (Pročitano 396981 puta)

Van mreže BuKi_pit

• Light Heavyweight Member
Odg: Psi
« Odgovor #1020 poslato: Maj 20, 2010, 09:30:19 posle podne »
 8)
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #1021 poslato: Maj 20, 2010, 11:57:14 posle podne »
Ima sira ramene od tebe.... :D

Salim se, veoma lep pas  :)

Van mreže miljkoo

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #1022 poslato: Maj 21, 2010, 01:22:19 pre podne »
ovo je moj snoopy ;)

Van mreže miljkoo

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #1023 poslato: Maj 21, 2010, 01:27:53 pre podne »
a ovo je u lezecem polozaju...hehehe moj maneken :P

Van mreže milan0507

• Cruiserweight Member

Van mreže PEJABG

« Odgovor #1025 poslato: Maj 27, 2010, 02:28:37 pre podne »

Van mreže milan0507

• Cruiserweight Member
« Odgovor #1026 poslato: Maj 27, 2010, 05:28:08 pre podne »
nije,nasao sam sliku na netu negde,ali bih voleo da imam slican primerak.ili to ili SAO..jednog dana

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #1027 poslato: Jun 29, 2010, 12:14:50 pre podne »
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!

Van mreže Stojke11

• Middleweight Member
  • UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
« Odgovor #1028 poslato: Jul 08, 2010, 10:02:51 posle podne »
« Poslednja izmena: Jul 08, 2010, 10:06:32 posle podne Stojke11 »
Želeo je da načini "vrhunskog antiterorističkog psa" sposobnog da izađe na kraj sa najsurovijim teroristima!Ukrštao je Vukove, Bosanske tornjake, Mastife, Američke staford terijere i Rotvajlere i konačno sve njihove najbolje osobine slio u svog SOP

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #1029 poslato: Jul 09, 2010, 07:59:38 pre podne »
Posveceno Kinoloskom Savezu Srbije!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tJpTCFgqy10&feature=player_embedded#!

Toooo RITAM NEREDA :) , ko sluša neka sluša reči pesme.
Kako je u grb diskretno implementiran znak WHITE PRIDE :)
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže sleepy

« Odgovor #1030 poslato: Jul 09, 2010, 08:12:38 pre podne »
A kolko je taj rasizam obicno govance, ali oni imaju dobre pesme koje su posvecene svima.
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #1031 poslato: Jul 09, 2010, 08:40:31 pre podne »
A kolko je taj rasizam obicno govance, ali oni imaju dobre pesme koje su posvecene svima.

Slažem se.

Van mreže nellle

• Heavyweight Member
  • Just duet!!!
« Odgovor #1032 poslato: Jul 10, 2010, 06:31:42 posle podne »
e ovako....odavno razmisljam da uzmem nekog psa ali nikad nije bio trenutak a mislim da se taj trenutak blizi....
razmisljam se izmedju nekoliko rasa...
za sad sam izdvojio 3 rase a to su:
st.bernard iliti bernardinac
sarplaninac
ast

e sad....bernardinci i sarplaninci su super psi,berni je pitom nikako agresivan,a sar pa agresivniji....
e sad,veliki problem kod ove 2 rase je,iako zivim u kuci i imam dosta prostora oko nje,da nisam pristalica drzanja pasa napolju a za kucu nisu....mozda je to zbog toga sto ceo zivot cuvam macke i ne  mogu da zamislim da su napolju kada pada kisa,sneg itd.
jos jedan problem,kod sarpl je sto sam procitao na wikipedii da kao mali vole da ubijaju male zivotinje a to mi nikako ne odgovara jer planiram macke i dalje da cuvam....
ast....ovaj pas mi je definitivno na prvom mestu od njih jer je manji,pasuje,a nista manje lep i mislim da bi se odlicno slagao sa mojim mackama....

od skora sam clan i kinoloskog foruma gde sam citao uglavnom o ast...
imam jedno pitanje....imam ih vise al ajde....
primetio sam da vecina odgajivacnica ima braon (zute) bele ast.....iako mi se svidjaju kako izgledaju u toj kombinaciji vese bih voleo da imam crno belog ast (nesto kao ovaj na slici)...pitanje je da li su crno boli ast skuplji od ovih drugih zato sto ih manje ima?
posto vidim da se u ovoj temi dosta pricalo o ast a niko nigde ne spominje cene,da li bi neko mogao da mi kaze koliko bi kostao ker kakvog ja hocu?
i na kinoloskom forumu slabo spominju cene a nesto nisam u situaciji da dam 1k e pa pitam da li je moguce da do 500e uzmem psa?
napominjem,da mi pas ne treba za izlozbe tako da mi nije vazno da li mu je otac sampion sveta ili ne....
i oko kupovine...kako se to radi?rezervise se pas pre okota?kako znas da ce biti neko stene bas kakvo si ti hteo?pretpostavljam da se to nekako proracuna s obzirom da se zna ko mu je majka a ko otac pa se verovatno zna i kakve sare mogu da budu?pitam jer kad se moja macka omaci,iako znam ko je otac sare su uvek drugacije....
voleo bi da cujem misljenje sumadinca jer po postovima u ovoj temi vidim da zna dosta o tome.....

Van mreže legendArni

• Bantamweight Member
Re: Psi
« Odgovor #1033 poslato: Jul 10, 2010, 07:12:19 posle podne »
napominjem,da mi pas ne treba za izlozbe tako da mi nije vazno da li mu je otac sampion sveta ili ne....
i oko kupovine...kako se to radi?rezervise se pas pre okota?kako znas da ce biti neko stene bas kakvo si ti hteo?pretpostavljam da se to nekako proracuna s obzirom da se zna ko mu je majka a ko otac pa se verovatno zna i kakve sare mogu da budu?pitam jer kad se moja macka omaci,iako znam ko je otac sare su uvek drugacije....
voleo bi da cujem misljenje
To tako pocinje, ne zanima te u pocetku, ali kad uzmes kuce pocinjes da se zanimas za tu rasu i zavolis ih, treniras ga, postane ti hobi. Pa i vodis na neko takmicenje sto da ne?  Tako se sa mnom desilo, sto ne znaci da ce i tebi isto, ali samo kazem.
psa  tj. kuce kupujes vec okoceno, znaci nije na rezervacije... :D A tu ima fazon dal ces platiti vise i onda ti prvi birati, da uzmes najjaceg i najlepseg i uz to bude crno beli , ili ces uzeti ono sto je ostalo iz legla.

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #1034 poslato: Jul 10, 2010, 07:26:11 posle podne »
e ovako....odavno razmisljam da uzmem nekog psa ali nikad nije bio trenutak a mislim da se taj trenutak blizi....
razmisljam se izmedju nekoliko rasa...
za sad sam izdvojio 3 rase a to su:
st.bernard iliti bernardinac
sarplaninac
ast

e sad....bernardinci i sarplaninci su super psi,berni je pitom nikako agresivan,a sar pa agresivniji....
e sad,veliki problem kod ove 2 rase je,iako zivim u kuci i imam dosta prostora oko nje,da nisam pristalica drzanja pasa napolju a za kucu nisu....mozda je to zbog toga sto ceo zivot cuvam macke i ne  mogu da zamislim da su napolju kada pada kisa,sneg itd.
jos jedan problem,kod sarpl je sto sam procitao na wikipedii da kao mali vole da ubijaju male zivotinje a to mi nikako ne odgovara jer planiram macke i dalje da cuvam....
ast....ovaj pas mi je definitivno na prvom mestu od njih jer je manji,pasuje,a nista manje lep i mislim da bi se odlicno slagao sa mojim mackama....

od skora sam clan i kinoloskog foruma gde sam citao uglavnom o ast...
imam jedno pitanje....imam ih vise al ajde....
primetio sam da vecina odgajivacnica ima braon (zute) bele ast.....iako mi se svidjaju kako izgledaju u toj kombinaciji vese bih voleo da imam crno belog ast (nesto kao ovaj na slici)...pitanje je da li su crno boli ast skuplji od ovih drugih zato sto ih manje ima?
posto vidim da se u ovoj temi dosta pricalo o ast a niko nigde ne spominje cene,da li bi neko mogao da mi kaze koliko bi kostao ker kakvog ja hocu?
i na kinoloskom forumu slabo spominju cene a nesto nisam u situaciji da dam 1k e pa pitam da li je moguce da do 500e uzmem psa?
voleo bi da cujem misljenje sumadinca jer po postovima u ovoj temi vidim da zna dosta o tome.....

Mada mi uz tebe nekako bolje ide civava, ajd ako mogu nesto da ti pomognem :)
AST je prelep pas, veoma je zahvalan za održavanje.
Za 500eura NARAVNO da možeš uzeti odličnog psa, mada mislim da je i jeftiniji, mada trenutno nisam upoznat sa cenama.
I meni se sviđa crno beli ali veruj mi da mogu biti prelepi i zuto beli, sve zavisi od rasporeda šara.
Kako ga kupuješ...pa vidi ko ima dobru kerušu koja treba da se okoti i daj broj  da čim se okoti odeš i izabereš koje ti se sviđa, kaparu možeš dati a i ne moraš, uvek gledaj da kera nabaviš od lepih roditelja.

Ne verujem da sam ti nešto puno pomogao ali za mog brata sam se bar potrudio :)