Dobar je ronnie,ima super separaciju ledjnih misica,izlazi li na balkansko D D D D
Nego big-rasho,koje pitove drzis-rascal,snootie ili nesto drugo?Daj neke slike
Slike nemam zato sto pisem sa faxa, a slike su kuci na kompu...
Sad trenutno imam Snooti. A uskoro redboy/jocko/jeep. Sa Yankee imam losa iskustva i ne verujem da cu ih ikad drzati(tu rasu su upropastili ljudi koji ne znaju da pare)
aj pojasni,bas me interesuje st ih ne volis
Pa evo lljudi koji su imali Yankee-a su uparivali samo tu liniju, znaci sve u srodstvu, a ovi koji su kupovali od njih opet uparivali sve u srodstvu i tako se ukrvljavanjem dobilo sta? Retardirani kerovi bez mozga, vremenom izgubili ugriz, a Game je prosecan, znaci mozes da ocekujes da se fajta 1 sat maximum i da stane. U ostalom mislim da Yankee i nije bio neki ker, nije pustan sa nekim jakim kerovima, a pario je toliko da je morao postati ROM.
Licno sam imao jednu duboko ukrvljenu koja je stala za 10 minuta na game testu. Taj ker je bio strasno fizicki jak(rvacki), da je htela da bije ne znam koja bi se kuja nasla njoj na putu, ugriz relativno slab, noge kratke, mala pluca ... Jel ti treba jos? Kerovi totalno neposlusni, glupi.
Snooty su ti najpametniji kerovi, covece pustim ga u kucu ne pipne nista, ne cepa nista,ne kenja unutra(kao Yankee), a niko mu nije rekao da nesme!!! Kazem mu na 50m od boxa da ide na mesto i on udje u box? I ne izlazi dok mu ne kazem iako su vrata otvorena. Stil borbe - fajteri, tvrdoglavi, pa sta ima lepse?