koliko koshta jedno shtene pit bulla, koliko se trosi za hranu i odrzavanje?
jel pedigre sve govori ili treba da se obrati paznja prilikom kupovine, mislim jel pashce ima neke osobine urodjene (prvenstveno mislim na privrzenost gazdi, srcanost, borbenost i sl... ) ili se to stiche treninzima i dresurom ?
Pa ako znas da citas pedigre on bi trebao dosta da govori, a genetika igra ogromnu ulogu, ako je jedan ker dzukela u njegovom pedigreu vrlo je verovatno da ce upropastiti celo potomstvo!!! Srcanost, borbenost, ugriz i nacin borbe je urodjen i to se ne moze promeniti, jedino sto ti psu mozes da omogucis je da dobro dise(jer za vreme fajta on grize, a istim tim ustima treba i da dise), da ima energije i da se ne pregreva(smanjuje se mast) jer kerovi se ne znoje kao mi pa se brze pregrevaDobro stene ide od 100e, a vrhunska se prodaju i za 500e, ali opet nista ne mora da znaci.
Moras da pazis od koga kupujes jer mnogi podmecu stenad(ne daju ti ono sto pise u pedigreu, nego ti uvale neko levo stene).
Inace u pedigreu ces naici na nazive CH- Sampion, pas sa 3 pobede;Gr CH, pas sa 5 pobeda bez poraza; ROM, pas koji je iz svog priplaoda dao 5 CH pasa. Vise info na
www.yuarena.co.yu