Evo i od mene par reči...
Kao prvo hteo bih još jednom da se zahvalim Peđi Petroviću koji je imao povrenja da me pozove da budem sudija na ovom takmičenju...bila mi je čast da budem u takvoj ekipi...
Iza svake svoje odluke čvrsto stojim i da je neko hteo nešto da namešta,ne bi mene pozvali jer ja ne poznajem nikoga iz saveza i briga me ko je kome šta i ko će šta da misli o meni...
Među takmičarima nemam prijatelje i apsolutno mogu da budem objektivan...
U svakoj kategoriji je rezultat bio baš kao što sam i ja glasao a i da nisam bio u pravu,ima 5 sudija pa bi drugačije ispalo...
Peđa je sve rekao u njegovom postu i slažem se sa svime tako da ne bih sve pojedinačno komentarisao...
Dodao bih još samo par stvari oko kojih se napravila mala tenzija...
U ženskom body fitnessu za mene nije bilo dileme...devojka je bila spremnija od Alex...nisam ni znao da je to Goranova žena a i da jesam,briga me...
Čujem i da je Peđa Milošević mislio da je trebalo da pobedi Slavišu...tako nešto nije ni u jednom momentu dolazilo u obzir...Peđa ima lepu figuru i odlično izgleda u relaxu ali je bio voden..pratim ga godinama i znam kako izgleda u formi...ovaj put nije bio.
I ajde da dodam pošto se i Cvele često pominje ovde na forumu...Cvele je tek na kraju dobio priliku da ga porede i to jer sam ja i ne znam još ko, to tražili...
Jednostavno,on ne zna da pokaže to što ima...stajao je pozadi sav skvrčen i povijen tako da nikome nije moglo da padne na pamet kako izgleda...tek kada je počeo da pozira stvar se promenila...
E sada,on izgleda stvarno dobro ali mu ipak nedostaje ono o čemu se ovde najviše raspravljalo...a to bi mu možda dalo tu potrebnu čvrstinu...
U teškoj kategoriji,stvarno ne znam ko podgreva te priče da je bilo tesno između Hansa i Furića...
Furić je bio dominantniji,pravi teškaš,i i da se birao apsolutni on bi sigurno pobedio...
Hansu bih poručio da nema zašto da se ljuti jer na prvom mestu nije čak ni imao onu formu sa prošlog takmičenja...
Nije mi jasno zašto se trudio da održava onakvu formu preko godine jer mu definitivno trebaju kilogrami i to se baš videlo kada je stajao pored Furića...kao da su dve različite kategorije...
Drago mi je da je Nelle bio objektivan i da je video da je zaslužio treće mesto...to što su ih sve stavili u istu kategoriju je neka druga priča...
Nelle,mogao si da budeš spremniji,kao da ti je falilo još par nedelja...
Pozdrav svima!