evi i cika pekija....
sta reci...a da ne bude visak...zurim na trening..LEG DAY..krv do kolena ce da tece..ipak je u subotu BRANJENJE OVERALL TITULE BALKASKOG SAMPIONA a s obzirom da su truci najvali doalzak nakon 5 godina diskvalifikacije sa ovog takmicenja...OJHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..biti ce veslo po svim kategorijima.
ali redom...
juniori..kao sto nele rece..nema tu sta..spjanje kategorija je odnelo svoj danak...
zec..EXTRA DOBAR..VELIKI POTENCIJAL..
momak kojin je bio drugi..takojer extra potenicjal,i naravno nelle...
vrlo jednsotavno..veoma mi je drago da vidim da ovaj sprot ima buducnost..
sinisa privulovic..bez konkurecija..nema sta ni da se pise...
katg do 80.....mnogo kontaverze....
desilo se ono upravo sto se desilo i meni u sudaru sa igorom..
terzo je pobedio...da je pobedio i slavisa...nikakva greska ne bi bila
o cemu se radi..pa vrlo jednsotavno...
prica sa da je terzo imao cak 81-82 kg....ALI TO SADA TOLIKO I NIJE BITNO...DALI JE TERBALO DA IDE U DRUGU KATEGORIJU ILI NE...vec je bitnoto da mu je extra psrmean slavisa dojreodjevic ijako sa skoro 10kg manje PARIRAO U SVE I JEDNOJ POZI....
iskreno..ja sam slaisi dao 1 mesto iz prostog razloga sto je slavisa bio potupno kompeltan,simetrican,spreman DO KOSTI..
terzo....veci od slavise vidno veci...i forma im je bila tu negde..ali ipak an strani lsavise...simetirja je na slavisnoj strani....ali eto...opet je pobedilo ono protiv cega se mnogo i svugde prica..
da se razumemo...ja sam zbog istog kriterijuma ovako prosao u swe..pobedio me je momak koji je zlautao u bb....
vec da je pobeila VELICINA takmicara anpsram ostalih parametra koji bi trebalo da se gledaju..
no bilo kako bilo..kao sto rekoh..cetitike terzi na pobedi i neka samo tako nastavi sa tim da po meni iskren savet da jos uveknije zreo za menjanje kategoije vec mislim da bi bilo bolje jos nekoliko kg dole i da onda je vec veoma dobar materijal....
ovo je vrlo prosta matemika..jer u kategoiju do 80 kg se na silu sputaju oni koji imaju 82-84 kg...na medjuinarodnim takmicenjma govrim...ti svi momci slobodno mogu da ideu u kategoriju do 90....ili do 85....tako da...u ostalom..terzo ce sam da vidi kada ode na neko od mejdunronih tkamicenja..
u svakom slucaju..jos jednom cestitke i sve najboje..
kateogija preko 90 kg..tu i nije bas trebalo mnogo...
po licu hans sam video da je mozda i bio "malo "nezadovljan,ali nadam se da neko ima dobre slike pa da i on samo vidi kako je to sve izlgedalo..
anotnijo je bio dominantan u sve i jednoj pozi..
velik..simterican...definisan..sepracije na zaivnodem nivu...JEDNOSTAVNO..kompeltan takmicar.
mozda ima mali propust u ledjnim pozama..ali kada se uzme u obzir da je i hans tu dosta slab...vise se nije imalo o cemu da razmislja.
sikreno..negde sam video hasnove slike od pre nekoliko dana i licno mislim da je povario formu..sta je razlog neznam....i dali su te slike pravio merilo njegov tadasnjeg stanja..isto neznam..ali ovo je samo moje misljenje..
zaobravio sam kategoriju do 90 kg....
prvi miro levak iz hrvatske..extra forma..masa na ziavidnom nivu za kat do 90 kg..odlicne speracije nogu...odlicna simetrija..sve skupa..vise i nego dovljno za 1 mesto..
marko...extra gofnii deo.i opet probem sa nogama...i kada se na to jos doda da je izasao ne nemazan sa farbom....2 mesto je [poptuno relano...
treci je bio demo iz hrv...momak veoma dobrog izlgeda ali mi se cini da kosntano ima rpoblems a izbacivanjem viska vode..kada to uspeije da resi..mislim da ce da bude extra...
body clasisc...veoma jednsotavno..toza...all the way...bez konkurcinije..a i dalo se svsta bogami sa starne videi..
body fitnes...
nikada mi nece biti jasno zasto i cemu tolike uvek kontravezrze oko ovih kategorija...
ali da krenem redom....pobednica..evo sada prvi put citam da je to u stvari ssupruga od gorana ilica...nisam ni znao..cestitam joj ovim putem.....ne bih da se bavim detaljima...ali ajd da kazem..mozda najspremnija te veceri...uspela je da resi roblem sa vodom...EXTRA KOSTIMI...lepa prezentacija...i to bi bilo to....
sandra..kojoj sam i ja pomogao u ovim prir[premma je izalsa u dobroj formi,ali ocigledno ne dovljnod obroj za 1 mesto..
ja cu jos koliko ovih dana da uzmem sudijkse liste i da ih skeniram i ovde postavim da ne doalzi do razno raznih prica i pricica...i oko cega...
ja sam sadrni dao 1 mesto..subjektivno ili ne..sada nije ni bitno jer moja odluka nista nije znacila..
sandra je ima 2 treca mesta...dva druga i jedno prvo..
ukupan broj poena je 11
gornaova suprga je imal..4 prva i jedno drugo...sto cini 6..i matmaitka je vode prilicno jednostavna..
ali akzem..stvaiti cu liste da se vidi sve javno..
kao sto rekoh....nikada mi nece biti jasno cemu stalno i uvke oviliko kontravezreze ooko ovih kategoija./??
ne samo oko podle medlaja..vec i po izlasku iz sale..ova je debela.ova je mrsava..itd..zar je bitno dali si 6 9 ili 13.
po meni nije..i nikada nece biti jer se ne recuna konacan plaam..
i odluka da ih ide 6 u finale je smesna..ali boz moj....
i jos nesto....posto se takmicim napolju..zao mi je sto moram da kzem...ali milion godina samo daleko mod ongoa sto se trazi i sta ima napolju...na zalost......
eto..to bi recimo..nesto kratko bilo....ako je jeste u ospte kratko...
sada odoh VIA TO GYM...kao sto rekoh..leg day....jedno 10-ak vezbi kroz 8-9 rotacija ce biti sasvim dovljno a sebi ucinim ostatk dana vise nego prijatanim..
pozdrav drugari..