Posto nisi upucen evo ja cu da ti pojasnim.Par pesama nije bilo zbog toga sto su pojedini takmicari doneli muziku na mp3 ,a svi su bili obavesteni da muzika bude na cd formatu,dalje, kasnjenje za seminar je bilo svesno jer je bilo prijavljeno 180 ljudi koji su uplatili,naknadno im je vracen novac,a doslo je 120 ljudi pa je organizator morao da ceka tih 60 ljudi,a razlog je maraton koji je blokirao maltene sve ulice.Sto se samog takmicenja tice i tu je takodje moralo da se kasni jer su najavili iz mup-a Srbije da ce kompletan saobracaj biti pusten od 19h,i nije realno da takicenje pocne na vreme jer su takodje sve karte prodate,a u 17:30h je bilo oko 500 ljudi u Domu Sindikata.I jos jednom da pojasnim posto nisi upucen vaucer za seminar je kostao 3000din,a karta za takmicenje 500din pa nije realno da onaj ko plati 500din sedi u drugom redu,a onaj sto je platio 3000 din sedi u zadnjem?Pozdrav!
Uz sve duzno postovanje, Snezana, ne znam ko si ali daleko od toga da nisam upucen, čak šta više neznam odakle ti/Vam uopšte takva ideja, a ovim sto si napisala samo si potvrdila sve sto sam ja rekao! Ako hoces i po stavkama...
1. U 21 veku nemati opremu za pustanje mp3 fajlova je daleko od sramotnog (to je organizacija? - mislite o tome). Takodje nisu svi bodibilderi kompjuterski magovi pa da znaju da je audio format CDA a ne MP3!
2. Maraton, blokirane ulice i bb takmičenje u istom dani u na istoj lokaciji?! Jel to nije neorganizacija?!
3. U 17.30 gomila ljudi je bila zbijena u holu doma sindikata a ne u samoj sali cisto da nedodje do zabune da pricam napamet ukoliko neko nije prisustvovao!
4. Ovo ko je koliko platio i gde je sedeo necu ni da komentarisem, jel meni prvom je bilo zauzeto mesto kada sam usao u salu pa sam morao da se snalazim i svi koji su bili samnom (sreca pa smo se snasli
)
Mislim, da nezalazim dublje u ovu tematiku, niti sam to hteo, bitno je napomenuti da propusta nekih ima da bi se malo vise paznje tome posvetilo na sledecem takmicenju, a ne da bih prozivao bilo koga!
Meni je licno takmicenje bilo odlicno, super sam se proveo, jeste da me malo ledja bole od sedenja al bice bolje
Sve najbolje!
Ksenija - ma najjace ste kazem ja. Nadam se da cu imati priliku jednog dana i tebe da gledam na bini kod nas xD