Ne znam kako drugi "matorci" reaguju ali mene stvarno pocinju da nerviraju mnogi odgovori omladine na forumu. Jedan dobija pola kilograma ciste misicne mase nedeljno, drugi je usao prvi put u teretanu i igrao se sa 100kg na bencu, treci kaze uzmes AAS i za mesec dana si sampion... Decko mogao si 10godina da radis propadanja i zgibove i sklekove i ne bi mogao da podignes prvi put 100kg na bencu sa svojih 90kg, ne radi se tu samo o snazi koliko god da si jak a nisi bio toliko jak, pocetniku treba bar 10 treninga da nauci da kontrolise teg posebno na vezbama sa nekim ozbiljnijim tezinama i slobodnim tegom, a ti si prvi dan legao i lagano 100kg, da si bar rekao neka nautilus sprava ili bar Smit masina nego odmah pa u ruke slobodan teg od 100kg. Citajuci neke tvoje ranije postove znam da ce odgovor biti "sta ja imam od toga da lazem", zaista me ne interesuje sta ti imas od toga i sta god da kazes nema sanse da to popijem. Inace bas mene briga sto ti lazes sebe, onaj ko imalo zna nece poverovati u tvoju glupost ali ce neki klinac koji bi voleo da vezba procitati i reci "sta ja ovde trazim ja sam prvi put jedva podigao 30kg" i otici odavde.
Ti moje slike mozesh da vidish ! Ja tvoje ne mogu !!!
Ti na mojim slikama mozesh da vidish DA JA TRENIRAM !
Drug mi drzi teretanu i kod njega sam prvi put usao u teretanu !
A JA NISAM BIO DETE DA UCIM KONTROLU TEGA, NEGO SAM IMAO SKORO 19 GODINA !!!
60,70 kg po 10 puta i onda 100kg 1x ....
Uzmi i radi 18 meseci, svaki, svaki drugi dan 10 x 20 propadanja i 10x10 zgibova , sa 90 KG !
Ne znam sta da ti kazem, ako si ti ljubomoran, jebiga :lol: :lol: :lol: :lol:
MOJ DRUG JE USAO PRVI PUT U TERETANU I PODIGAO 130 KG !
ISPISAO MI SE PO FACI I IZASAO IZ NJE SA RECIMA, MA BEZVEZE JE TA TERETANA, STA CE MI TO
!!!!
Ko hoce da veruje, neka veruje, ko nece.. dovidjenja, prijatno
Ja ne znam gde ti vezbash, ali ja svake 2-3 nedelje vidim neku sominu koja dodje u teretanu i podigne 100kg !
Pre neki dan u teretani je klinac 90 godiste , radio samnom bench ! On je povecao na 100 kg, dok sam ja ostao na 80 !!!