Upravo tako cak i tih 3-5 kg je vise nego ekstreman dobitak za kratko vreme, naravno uz pomocu iskustva, trikova i znanja koje jedan rekreativac nikako ne moze imati. Ali kao sto kazes, cak i za tebe kao profsionalca je tako nesto ekstremno, a kamoli za nekog rekreativca da dobije 5 kg misica. . . kako da ne. . .
Naravno, na to sam i mislio. Jel bi ti bio problem da napises sta ti je Milos posavetovao, jer ako sam dobro shvatio, u jednom periodu nisi mogao nista od hemije uzimati, pa si opet napravio heben posao. Znam da su u igri pozamasne kolicine BCAA i glutamina, ali ima li jos nesto konkretnije oko toga?
@pedja sta samo podrazumevass pod RECOVERY DRINK, jel to neki carbo dodatak?inace sta reci... uvek me iznenadiss svojom nesebicnoscu da podeliss znanje!!!!
i da verujem i da je moguce nabaciti 15 kg, samo neka nam Misko otkrije jos i kuru koja ide uz to.pozz :lol:
PRED TRENING..20 gr THE NITRO..15 GR THE GLUTAMINE15 GR THE BCAA2 AMUPLE AMINO LIQNA TRENINGU..2 MERICE X3M PUMP10 GR GLUTAMINA10 GR BCAA5 GR CREATINA10 GR MALTOMAX2 AMP AMINO LIQPOSLE TRENINGA..60 GR WHEY20 GR GLUTAMINA20 GR BCAA30 GR RECOVERY DRINK5 GR CREATINA2 AMP AMINO LIQ....