Vjerujem da je itekako na mjestu da na nasem forumu predstavimo ovaj sjajan bodybuilding casopis.
Siguran sam da ne postoji bodybuilding izdanje koje se pojavilo na trzistu ex-SFRJ u zadnjih petnaest godina, a da ga nijesam imao u svojim rukama, pa s toga mogu i ustvrditi da obilje sjajnih informacija koje nam MAXX stavlja na raspolaganje u svakom broju nesto je sto ga stavlja u sam vrh, ne samo domace, vec i inostrane stampe sa bodybuilding tematikom.
MAXX je po meni casopis koji se ne cita za jedan dan, vec ga zaista treba prostudirati i vracati mu se - a ne ga samo prelistati kao neka druga izdanja sa slicnom tematikom. Vjerujem da je ovaj sjajan casopis izvanredan izvor znanja i najaktuelnijih informacija bilo da se radi o treningu, prehrani, dodacima prehrani, hemiji i kao takav ga smatram nezaobilaznim stivom svih nas koji volimo da se bavimo ovim lijepim sportom.
Imamo srecu da je gospodin Milan Ristic, izdavac i glavni i odgovorni urednik ovog casopisa nas kolega na forumu, pa se nadam da ce nas redovno obavjestavati o novostima vezanim za izdavanje ovog sjajnog izvora znanja.
MAXX-u zelim veliki tiraz, da nadje put do svakog ljubitelja bodybuildinga, fitnessa i sporta uopste, a ova tema neka bude moj skromni doprinos i prijedlog da i vi koji mozda jos nijeste imali priiliku da citate MAXX, nabavite kako stara tako i sva buduca izdanja!