Pa meni sada nije nista jasno,
jao dete bozije....pa tebi NIKADA nista nije jasno......
a zasto ne sednes lepo i razlozis sam sebi neke stvari tj krenes sa stanvoista da NEMAS POJMA ni o osnovnim stvarima a ne da citas neke napredne.
naravno da ti dodje do haosa u glavi i poptpune konfuzije jer sa slova A trcis na slovo Z a to nikako ne moze da rezluatira bilo cim....
sta tebi konrketno nije jasno?
ali pre nego sto mi postavis po ko zna koji put pitanje sto na Pm a sto javno,prvo kazi svima NA KOJOJ SI TRENUTNO DIJETI i koja je to po redu??
redom...
1.ulje ne moze usporiti protein tj moze u maloj meri ali je tu prvenstveno zbog KOMPLETNOG OBROKA i mnogo je bolja opcija od nekih posranih MEAL REPLACMETNA koji u stvari i nisu to sto pise osim sto neces da imas VISAK kg....
2.usporvanje whey proteina sa sirom tj sa moze da se uradi u nekom malom % ali sam ja pricao o mnogo boljoj opciji da nemas posla sa nikakvim usporavanima niti bilo cim a to je CASSEIN i to MICCELAR CASSEIN...a u nedostatku financisjkih sredstava opcija br 2 moze da bude whey i POSNI SIR a nikako jogurt ili MLEKO....
i ja ne vidim sta ovde nije jasno...tj svima je jasno,ali tebi kao i mnogo puta do sada sto i sam kazes NISTA MI NIJE JASNO...