He, pricajte mi o tome, zadnjih desetak godina radio sam u gomili dnevnih, nedjeljnih, mjesecnih novina i bio svjedok koliko deru svi od stamparije do distribucije (hehe a tek dok "sacekas" da ti distribucija uplati tvoje pare) pa do tetkica na kioscima koji pozajmljuju casopise komsijama da gledaju slike iako i nemaju interesovanje za takvo sto, pa kad i dodje pravi kupac redovno novinu ne nadje, ali zato kada se kupi remitenda sve je na broju - neprodato, eto odredjeni broj komada je izvucen iz celofana, i uvijek je opravdanje - jbg pocijepalo se prilikom transporta...
Steta, mada relano pitanje je koliko hardcore BB izdanje moze da ima prodju, ipak mozda bi se trebalo skoncentrisati na mjesta gdje builderi i najvise dolaze, prodavnice saplemenata, klubovi etc etc... Slati postom, boriti se za svakog preplatnika...
Ako sve to ne ide, nuditi ga preko neta kao neko digitalno izdanje za odredjenu nadoknadu u koju nebi bili ukljuceni troskovi stampe, distribucije etc...... Mozda bi mogla da se napravi akcija i ukoliko ste rasprodali stare brojeve - ponuditi ljudima te brojeve u PDF formatu - ili gratis ili za neku malu nadoknadu, i tako propagirati casopis, jer materijali u MAXX-u ne mogu da zastare kao kod nekih drugih izdanja...
Zaista je steta da u ovom nasem regionu nemamo ovakav casopis i makar 4-5 takvih izdanja godisnje, pa odtud ove moje ideje koje MAXX-u sigurno nijesu nove.
Pozdrav, V.