Pozdrav svima!
ja sam prilicno nov clan na forumu, tako sam cuo da je ovaj najbolji forum kod nas. Idem u teretanu oko 1,5 god. Psoto zivim iza Ledja Boga, jako su slabi uslovi kod nas za treniranje.
A jos da bude gore imam samo modemski pritup na internet, tako da dok necu imati wireless ne mogu da sve procitam. gledao sam temu nutrition, imam nekoliko pitanja, pa sam video ovaj topic, gde mislim da mogu staviti pitanje.
Pa kako da pocinjem. Ne zelim napisati plan ishrane, video sam vec ovde puno planova,..Moj jelovnik je pun natrijuma i masnoce...mogu da jedem samo svinjsko meso, sto znam da nije najbolji izvor proteina, jaje i sir. pilece meso jako retko, ponekad jedem ribu, tunjevinu. imam oko18% bodyfat, mislim da je to zbog toga sto idem u teretanu, i puno idem u sumu trcati, pa to malo izbalansira sve ovu masnu hranu.
Suplemente..nazalost nemam sanse da kupim...znam da bi bilo dobro barem whey+glut kao osnovu, ali ne mogu kupiti...
Moje pitanje je...da do sada imao sam napredak kakvu-takvu...ali vec 5 meseci nista. Jednostavno ne mogu da izguram vise, da povecam broj serije itd...
dali je moguce nekako da pod ovakvim uslovima da postignem neki rezultat, ako je to uopste moguce, ili daosao je kraj razvoja? bilo bi dobro da nesto zajedno izmisljamo za mene, iskombinovati ili vec sta ja znam....ako potrebno, napisacu moj jelovin/ako je to uopste jelovnik/, da nesto menjamo, izbacimo, po mogucnosti ubacim.
Hvala unapred.