Pa o vezi trennga nisam hteo puno jer vidim da vec smima dosadilo kada clanovi ne citaju a samo pitaju. :police:
ali hajde, treninram 3puta nedeljno, sada sam mislio 4 puta.
Ponedeljak radim grudi i tricepse,
-za grudi kosi bench, 3serije 12ponavljanja, pullower isto 3serije po12, onda propadanje 2serije, a na kraju crossover3serije
-za triceps 3serije pulldowns, ba onda uhvatim sipku obrnuto, tako da vec ne guram nego vucem dole sajlu, i eventualno vezbu koju, recimo sedim ispruzim ruku gore pa savijam,spustam teg do ramena, svau vezbu 3 puta. ponekad ovu zadnju vezbu zamenim za neku drugu
Sredom radim ledja i bic.
-za ledja ponekad radim prvu vezbu kao mrtvo dizanje a ponekad na lat masini pulldowns, ispred i iza vrata, naravno 3 serije od po 12ponavljanja, pa onda veslanje, a na kraju veslanje sa jednom rukom.
-za bic. radim prvo za ez sipkom, onda sa ravnom sipkom, na kraju sa jednorucnim tegom. Nemamo skot klupu, josh sherif
Petkom noge i ramena
-Za noge radim cucnjeve, i iskorake
-za ramena radim military press iza i prglave, lateralno dizanje i jos koju vezbu, lateralni dizanje kada ali da stojim i savijam se 80 stepeni, tako da probam uhvatiti zadnje deltoide.
Hteo sam ovako, jednu nedelju radim sa optimalnom tezinom, 3 serije ili 4 zavii koji misic 12ponavljanja, drugom nedelju isto tako samo sa tezinom do maksimalno 8 ponavljanja.
Znam da je ishrana je kluc ali....n-e-m-o-g-u, ucim ceo dan, moji rade ceo dan tako da jedom sto imamo....