Stvarno vise ne znam sta da kazem ovim klincima, verovatno nemam dovoljno zivaca za ove forume, ne mogu da shvatim da na virtuelnom forumu uspevaju da me ovako iznerviraju. Evo ti Exeru par tvojih poslednjih postova do kojih se stize sa tvog profila, nije mi se dalo da trazim:
isuse, ovo je zivotinja! kakav mamut, nemogu vjerovat da tako mlad, a tako masivan. ŽIVOTINJA
ne mogu su dve reci, ne pise se zajedno, za ovo se dobija jedinica u trecem razredu osnovne.
pa. zato sto mi je jedan bbilder reko da cak i netreba s wheyom dextrozu
hehe, obrnuto, da netreba dex s wheyem... isto sranje :=
ne treba su dve reci, ne pise se zajedno
reko je da bas neide s wheyom, nego bolje s creatinom u prahu
ne ide su dve reci, ne pise se zajedno
Kao prvo gramatika nije bitna na ovakvom mestu izmedju ostalog jer mnogi odgovaraju na brzinu, sigurno i tebi niko ne bi ni zamerio sto ne znas da pises ali da ti kazes kako sam nepismen i jadan jer sam rekao bicikla umesto bicikl. Ne znam nesreco postoji li nesto u cemu mozes ti da mi pridikujes, ima ovde na forumu mnogo ljudi koji mogu mnogo toga da mi kazu o ovome sto je tema ovog foruma ali ti mentolu bas nista na svetu, ako si vec hteo nesto da mi odgovoris jer sam te prozvao onda si mogao malo vise da se potrudis. Iskoristi to sto ovde dobijas, cuti i citaj i bolje nemoj da se oglasavas osim kad imas nesto da pitas jer nijedan od tvojih 100 postova siguran sam nikome od nas nije nista doprineo, samo si uspeo da ubijes par tema.
Ostali stvarno izvinite sto sam sad ja poceo da smaram odgovarajuci pubertetlijama redom, izgleda da nisam za ove price, stvarno zavidim onima koji su u stanju da ovakve stvari iskuliraju ali meni su presli prag tolerancije.