Citat: laracroftmi izmislile?pa da nije bilo 90tih i kao ludi smo zivimo brzo bogato i imamo gomilu cupi po separeu.....ja to ne podrzavam.....ja sam poklonik emocija i te povrsne stvari i odnosi sve to izbledi.....uostalom to i smara,,,,delom su sponzoruse ovde nastale sto iz bede i ttako od meseca do meseca se vuku od sponzora do sponzora za koju krpicu izlazak voznju,a to se naravno nastavilo,samo u finijem oblikku....Ja ipak mislim da se to zove NAJSTARIJI ZANAT jer je oduvek postojao i uvek će postojati. Svako prodaje ono što ima ili ono što zna Jel da da sam mudra A i ne može to svako da radi. Ja cenim ljude koji se time bave. Ja prva to ne mogu (probala sam, pa znam )
mi izmislile?pa da nije bilo 90tih i kao ludi smo zivimo brzo bogato i imamo gomilu cupi po separeu.....ja to ne podrzavam.....ja sam poklonik emocija i te povrsne stvari i odnosi sve to izbledi.....uostalom to i smara,,,,delom su sponzoruse ovde nastale sto iz bede i ttako od meseca do meseca se vuku od sponzora do sponzora za koju krpicu izlazak voznju,a to se naravno nastavilo,samo u finijem oblikku....