Ne, ja tebi nista ne vjerujem. Ma da, samo si zgibovima i ostalim zajebancijama dosao u teretanu sa rukom 43cm i za mjesec dana vec radis bench press sa 100 kg. Price za malu djecu. Pricas na hrvatskom forumu da ne jedis skoro nista, ono sta uhvatis, nekad i 40 grama proteina dnevno i to ti jedan od malo boljih dana ishrane pa si dosao i na ovaj forum malo da seres, kako cemo da ti se divimo sta ti mozes da napravis sa nikakvom ishranom i sa svojim zgibovima.
Ljudi imaju i po 120 kg pa ne mogu da bench press 100kg, tako da mi tvojih 90 kg ne znaci nista.
Pa ako vec hoces moje misljenje, ja uopce ne mislim da lose izgledas samo puno seres i lazes, i jos onda prozivas ljude kao sto je Pedjos. Pa da imas i malo pameti ne bi smio da mu kontriras jer nemas znanja ni jedan posto koliko Pedjos ima. Sram da te bude balavac jedan. Zar nisi citao postove, a vjerovatno nisi, pa si mogao vidjeti koliko su ovi tvoji momci istih godina a i oni mladji od tebe dobili potvrdni odgovor od Pedjosa koji im je rekao da je tacno sto su napisali, pa i ako ne znaju sta pricaju, bar iz iskustva, onda prihvataju stvari od vec dokazanih ljudi u ovom sportu kao sto je Pedjos, a ti si se uvrijedio kada ti je Pedjos odgovorio malo ostrije. Sta ti umisljs da si.
Sta si ti sebi umislio da si neki advanced bodybilder, sta se to dogadja u tvojoj glavi da mi je znati, mozda se kreatin uzburkao, jebiga ne znam.
Biti ces sretan ako te Pedjos ne banira a vjerujem da hoce.
Podjecas me na jednoga sa onoga foruma koji je poceo da se nateze sa Milosom Sarcevim oko dnevnog unosa proteina, kada je postavio slike vidjelo se njegovo dijelo. Katastrofa ljudi moji, poceli juce da se bave BB i daju si za pravo da negiraju ljudima kao sto je Sarcev.
Jos jednom sram da te bude i SHUT THE FUCK UP!!!!!