Razumem, ima dosta u tome ko su ocenjivaci.
Vodjen sam iskustvom sa drugog foruma, nije iste prirode, ali imaju taj sistem i pokazao se dosta dobro, da se razdvoje malo gluposti od onoga sto vredi. Isto tako i sa minusima, posle pet negativnih post prelazi u sakriven.
Palo mi je na pamet jer sto vise citam i ucim, vidjam neke "gluposti" koje pisu kao savete... U svakom slucaju, palo mi je na pamet, pa rekoh da postavim a vi najbolje znate da li ima smisla..
ma predlog je korektan kao predlog
samo kazem
profil korisnika ovog foruma tj ove vrste foruma je verovatno dramaticno drugaciji od profila kosninika toga o kome ti pricas
tipa
automehanicarski forum ( lupam sada)
na tom forumu, sigurno nece obitavati klinci, ljudi kojima je interes ateltika, tenis ili numizmatika
vec se uclanjuju ljudi koji imaju pitanje u vezi konrketnog problema, skoro pa njima znanog da razmene iskustva i nema polemisanja od 300 stranica na jednu temu..i onda je to ok
ali ako imas ovakav forum, gde neko procita tri clanka na netu, i ON IMA SVOJE MISLJENJE o tome i krene u u polemiku sa nekim ko je procitao malo vise ili mozda manje..e tu je onda problem...
cudna je ovo sorta odje