Super je kad gym ima dobre instruktore, pogotovo kad dodje mladi zeleni vježbač a danas je to rijetkost naći!!!!!!!!!!!
A sto bi ja onda trebao reci?
Ništa nego nastavi di si stao gym je jedan od najboljih di sam ja trenirao (ST=ZG)!!!! Tvoji nisu loši samo ne znaju kako se radi!!! Ja to velim iz svog iskustva kad sam se prvi put pojavio u gym najvazniji utisak mi ostavi instruktor, a onda higijena Gyma, to me najvise i privuklo, kad ti netko pokazuje kad se pokušava trudit da te navede na dobar put i obostrano zadovoljstvo, to je pravi uspjeh...
Nema gore kad moraš nekog molit da ti pokaze za nešto za što si plaćen ili kad to radi a češe se za onu stvar, meni se to dešavalo u mom prvom gymu u kojem sam trenirao, lik me je doslocno pretreniravao svaki trening, a ima diplomu i morao sam ga doslovno molit da mi pokaže što je što, svega se do detalja sjećam zato i pričam ovo!!!
Nažalost iskustvo i praksa su jedno a teorija drugo, zato kazem da je super kad je gym fino organiziran, popravci sprava, izbor vrhunskih sprava, urednost, atmosfera koja doliči ljudima koji nakon burnog dana na poslu žele se ispuhat i "odmori" psihički u gym-u...
A Dijane ti si napravio super pogodak sa sport caffeom i MEGA SVLAČIONICAMA!!! Nakon treninga fino popiješ shake gledajući u plazmu od 120'' neki sportski događaj uz odličnu atmosferu!!!
Jedino čujem da imaš loše zaposlenike u dućanu sportske prehrane???