evo kako ja trenutno radim na smanjenju masti. pa ti vidi mozda ti bude od pomoci.
8:55 7g BCAA + 5g l-carnitine
9:00 KARDIO
9:25 PWM samo bez dextroze
10:00 155g tune- neto tezina (ili 200g nekog mrsavog mesa) + maximum 100g skroba
12:00 155g tune- neto tezina (ili 200g nekog mrsavog mesa) + maximum 100g skroba
14:00 250g bezmasnog sira sa pola merice proteina + neka vocka
16:00 155g konzerva tune u vodi (ili 200g nekog mrsavog mesa) + povrce
17:00 TRENING SA TEGOVIMA
18:20 PWM
19:00 155g tune- neto tezina (ili 200g nekog mrsavog mesa) + povrce
21:00 155g tune- neto tezina (ili 200g nekog mrsavog mesa) sa nekim zacinima
23:00 155g tune- neto tezina (ili 200g nekog mrsavog mesa) sa nekim zacinima
01:00 250g bezmasnog sira sa pola merice proteina
01:00 SPAVANJE
ovo ti je dan sa otprilike 200g UH, i takvih imam 3 u nedelji, imam 2 sa 100g, jedan sa 50g, i jedan sa 0g.
kardio radim oko 4 puta nedeljno ujutru na prazan stomak, ili ako nesto iskrsne posle treninga sa tegovima, radim samo HIIT.
vode pijem 5l minimum, + 1l zelenog caja tokom dana (pravog)
Svaka cast na posvecenosti, vjerujem da je izuzetno mali broj ljudi koji ima redovno ovoliki broj obroka svakog dana.
Sarcev je na svom DVD-u apostrofirao da nije dobro vise nedjelja uzastopno bazirati prehranu na istim izvorima proteina, tuna ti je sigurno vrlo prakticna, ali vjerujem da ce ti i neka druga riba ili pak piletina, curetina, malo masno meso, i obavezno bjelanca u nekom od obroka uciniti ovaj zahtjevni program ishrane laksim i efektnijim.
Licno ne mislim da je l-carnitine nesto sto ti treba, vec da bi tu mogao da ubacis (ako vec nijesi) nesto malo bolje. Ali u svakom slucaju jos jednom moje cestitke na posvecenosti.
@ M@ster Nikola
Vjerovatno ce ti se uciniti velikim broj obroka koji je prilozio Nico. Ali takodje smatram da bi za dobar start bilo sjajno kada bi krenuo sa 5 obroka od prave hrane - itekako sam pristalica dodataka, ali i zna se sta ide prvo. Pet obroka koji ce biti od bjelanaca, piletine, ribe, crvenog malo-masnog mesa, posnog sira bi bila sjajna stvar i sigurno dobar start za nekog kandidata za Mr 2015!
Mozda ti izgleda komplikovano ali sigurno da je prehrana vrlo bitan stepenik ka bilo kojem cilju koji sebi nametnes.
Takodje cu te pozvati da procitas i sledeci clanak a tice se toga koliko si blizu implementaciji dopinga u svom zivotu, vjerujem da je dobar clanak koji baca realno svijetlo na neke detalje.
Ne vjerujem da ikoga treba odvracati i plasiti ga pricama o dopingu, ali itekako treba malo bolje prouciti materiju prije nego li se udje u tu pricu, tek tada taj doping moze biti implementrian na pravi nacin i da se pri tom ostvare dobri rezultati i sto je najvaznije sacuva zdravlje, nego da ne duzim evo ga link...
What is the right age to start using steroids? Pozdrav