Pozdrav ljudi! ovo mi je prvi post na ovom forumu koji citam vec par mesecima sto sam upoznao preko x fitnesa...ja sam Nikola,17 godina,zivim u parizu i zivim sa taj sport koji je bb! :mrgreen:
u teretanu sam poceo da idem u julu 2007 godine ,treniram vredno vec 6 meseci i brzo napredujem...uzimam whey protein i pocinjem sa kreatinom (kre alkalin) ,imao sam dosta problema sa izhranom dok nisam procitao stranice ovog forum gde sam mnogo naucio!
poceo sam period definisanja ima nedelju dana sa tim i novu izhranu koju tecko podnosim jer sam naviko da mnogo jedem...pre samtrenirao vaterpolo i sve je bilo ok ali sad ...salo mi se jako brzo talozi po telu kad nepazim i kad ne trcim!
dosao sam do stanja gde sam bio tezak 87 kila za 1m75!
Trenutno sam sisao na 80 kila...
trening mi ovako stoji:
Ponedeljak: grudi ,biceps triceps
sreda: ramena ,noge
petak: ledja ,bideps triceps
subota :2 sata kardio treninga
nisam jos poceo sa hemijom ali mislim da nisam daleko,mozda poznajete fehd karouania,on me puno savetuje kad treniram ,rekao mi je da sacekam bar jos godinu dana pre nego sto pocnem,bb je vise nego Hobi za mene...on mi je u krvi! sherif
znam da mozda vam uvo svusi smesno...ja sam pre svega dosao ovde da vidim kako bi mogao da postignem ono sto zelim na naj bolji nacin...jer u francuskoj nemamo puno znanja u steroidima ,a i ljudi ne vole da pricaju u tome....
ubim ruke :37
nisam nista drugo merijo!lol
evo par fotki:
Svi saveti i sve kritike su dobro dosle!hvala!
Nikola