pozdrav svima:)Imam sljedeči problem.Nikako da sestavim ciklus za svojo kuru.Kura bi trajala 8 nedelja,uzimau biu Diamond propionate 100(300mgs nedeljom-pon,sre,pet),Dianabol-methandienone 10mg 250tbl,winstrol 10mg 150 tbl i na kraju klomid 36 tableta).molim vas da kažete šta mislite u tome kako bib mogao ovo da uzimam in ako šta fali da mi kažete:)hvala
Mislim da ti imas malo vise problema, nego sto je sam izbor preparata
A problem je taj da ne bih rekao da znas bas previse o materiji kojom planiras da se bavis.
Mislim da kod rekreativaca ne bih trebala da postoji neka prevelika razliku u izboru preparata u ciklusu za masu i ciklusu za definiciju, bar ne koliko bi trebala da postoji razlika u ishranu u toku mase i definicije.
Sto se samog izbora preparata, ajde da idemo ovom logikom. Ako si na masi, to bi znacilo da neces brinuti ako nabacis malo vode.
Dva preparata kao sto su metan i winstrol nikako ne treba da idu zajedno, zbog svojih 17-alfa osobina i uticaja na jetru.
Kako si na masi, malo vode ti nece smetati, pa bih za prve 4 nedelje uzeo 30-40mg metana. Iz istih razloga bih izbacio propionat koji manje aromatizuje (ali ipak aromatizuje) od testosteron enanthata, koji je uz to jako jeftin. 2x250mg, svih 8 sedmica.
Popravljeni fInansijski momenat nastao zamjenom skupljeg propionata bih iskoristio na nacin, te za ustedjeni novac kupio Boldenon, tj. Equipose. 2x200-300mg sedmicno. Ako ides 2x300mg, imaces taman za 7 sedmica, jer sa boldenonom treba prekinuti sedmicu ranije, nego sa enanthatom, zbog duzeg poluzivota.
Nakon zadnje inekcije enanthata, imas 10-15 dana pauze, i odradis neki PCT sa nolvadexom, koji ces za svo vrijeme ciklusa imati uz sebe. Ako dodje do peckanja u bradavicama, 1 tableta od 10mg navece ce rijesiti problem.
Finesa bi bila da umjesto jeftinog naposima/metana ide turinabol, ali to je vec finesa.
Dakle:
1-4 nedelja: 30mg naposima ili 50mg turanbola, svaki dan.
1-8 nedelja: 2x250mg enathata, ponedeljkom i cetvrtkom.
1-7 nedelja: 2-250-300mg boldenona, ponedeljkom i cetvrtkom.
Izracunaj visak boldenona koji bio ostao, daj sebi na pocetku, kao neki malo loading.