Ljudi što se tiče pilećih fileta kad bi mogli neku šemu da odradimo ja Vama file Vi meni WHEY ...UFFFF BILO BI VRH, VRHOVA...Bez zezanja ovde je 1kg fileta(bez kostiju naravno) =8km, doduše akcija je a kada nije 8.7km(1km=40din).
Nista bez da svi selimo za BiH. :-)
Samo se nadam da nije neko uvozno smece iz Brazila ili slicnih egzoticnih destinacija.
Rekao bih da je cijena koju ti placas za filete izrazito jeftinija nego li kod nas drugih - tvojih evropskih ili neevropskih susjeda.
U Crnoj Gori kupujem filete po 6.10 eura direktno u fabrici (Monteziv), imam popust i placam najnizu mogucu cijenu za to kvalitetno meso.
S druge strane kupujem najskuplji Whey na trzistu i 100% sam siguran da je 1gr dobijen iz tog najkvalitetnijeg proteina na mom trzistu jeftiniji nego 1gr dobijen iz fileta po cijeni koju sam naveo.
Da mi je dostupna tvoja cijena vjerovatno bi situacija bila drugacija.
Svi drugi izvori - kvalitetna riba, bjelanca, kavalitetno-sto manje masno crveno meso i sl su znacajno skuplji GRpoGR u odnosu na prah.
Naravno nikome ne preporucujem da unos proteina strogo bazira na praskovima, vec da saplemente koriste kao dopunu izbalansiranoj ishrani u kojoj ce biti i piletine, i ribe, i crvenog mesa i bjelanaca i posnog sira etc... To je po meni ubjedljivo najbolja i najzdravija varijanta.
Ali u svakom slucaju GOOD FOR YOU Mr.Bebac! ;-)