da objasnim. ja vjezbam, da, al kad sam krenio prije 3-4 god, vjezbo sam oko 5-6 mj redovno, al sam jeo normalno, tj nisam imo pojma o tom nista..
onda pauza ok god¸mozda vise, pa vjezbo oko 3-4-5 mj opet prehrana normalna...pa onda opet pauza....
pa krenio prosle god u 8 mj vjezbat, opet prehrana losa, tj jeo svasta i malo... i vjezbo sve do 1 mj ove god, redovito od 8mj -do 1 mj, BEZ ikakvih dodataka, samo jednu kuru depoa i metana, al kad sam u pol kure u 1,mj sjebo ledja, presto vjezbat, izgubio sve kg, vjerujte mi, bio sam napumpan, oko 85 kg al ne toliko sala,inace prije kure 79-80 kg struk 85..
i presto vjezbat,,. i sad kad mi prestala bolet ledja, poceo prije 2-3 tj opet... vratio sam kg imam 84-5 kg, al danas mjerim struk, ono 95 cm... jebote, usvinjio sam se...imam ja misica, samo se na slici, neznam kako nevide... al da je uzivo, vidjelo bi se...ruka mi je stvarno 39-40, to se kunem.. i nisu salo.. kad vjezbam ruke, budu dosta zilave...
i zato, nisam ja neki bbilder, al pokusavam,al mi je problem cesto odustajanje, zato nema rezultata. ...
btw. pedja imas pm od mene