t baci se na chitanje,imas napisano detaljno na forumu. prvo neke osnovne stvari skapiraj.
brate znaci citao sam dan i noc nekih 3 dana
S obzirom na pitanja koja si postavio može se zaključit da se nisi baš načitao o ovoj tematici. NHF
Ja planiram ciklus već mjesecima i edukujem se u te svrhe, i edukovat ću se još mjesecima prije nego stvarno krenem na kuru. Pola godine već čitam razne tekstove, knjige i sl. čisto da bi mogao odrediti koje aas ću koristiti i u kojim dozama, kako da se zaštitim od nuspojava korištenja aas... Još mali milion stvari nekih ima koje trebam tek naučiti o tome, a mali milion sam već naučio.
Nije nikome ovde vjerujem problem tebi napisati "koristi to i to, u tim i tim dozama" i sl. ali vjeruj mi da ništa time ne dobijaš. Bolje ti je sam da neke stvari naučiš, nego da ih drugi za tebe urade. Kad znaš šta radiš i šta koristiš to ćeš i iskoristit 100%, jer kura koju ne iskoristiš do maksimuma (pogotovo prva) je za mene propala kura.
AAS nisu igra i ako ih već koristiš nauči sve o tome prije nego ih počneš koristiti. Kasnije može biti kasno za učenje (nedaj Bože, al nije nemoguće).