UFC skuplja materijale... Nakon što je prošlog petka u Calgaryju stajao u kutu svojem borcu
Mikeu Pyleu (u borbi protiv našeg
Damira Mirenića) bivši UFC prvak
Randy Couturea samo je podebljao tužbu koju protiv njega vodi bivši poslodavac UFC .
Stajavši Pyleu u kutu Couture je, prema UFC-u, prekršio jednu od odredbi ugovora prema kojoj nijedan njihov borac ni na koji način ne smije sudjelovati na borilačkim priredbama pod okriljem drugih organizacija.
Podsjećamo, UFC je 11. siječnja podnio tužbu protiv Couturea zbog njegovog samovoljnog odlaska iz te organizacije prije isteka ugovora.
UFC-ov big boss
Dana White isprva je imao razumijevanja za Randyja, mislivši da legendarni prvak više nema motiva za nastavak karijere i da odlazi u mirovinu.
No nakon što je ovaj izjavio da karijeru želi nastaviti drugdje, situacija se očekivano promijenila. Iako Randy tvrdi da mu ugovor istječe u srpnju i da se nakon toga vraća u ring, po mogućnosti protiv
Fedora Emelianenka, Dana White ga neće tek tako pustiti.
"Maksimalno me pritišću. Žele čak i zaustaviti prodaju moje marke odjevnih predmeta i ostale opreme. Njihova taktika je da me natjeraju da potrošim brdo novca na suđenje, tako da mi na kraju ne preostane ništa drugo osim povratka u UFC. No to se neće dogoditi." - izjavio je Couture.
Izvor:
www.profightstore.com