Ma sve je stvar do "centrale" tj kakva si inace kao osoba ...
Ako iz spiska umrlih mladih rokera izuzmemo one koji su se osecali "odseceni" od sveta i sa simptomom "mene niko ne razume" + konstantan pritisak sto od menadzera, sto od fanova, jer ipak je to zivot u kome nema bas puno prostora za privatno, iole labilna licnost moze da "pukne" ... dakle, ako izuzmemo takve, ostaju nam oni koji su jednostavno zesce opustili onog trenutka kad su pocinjali da se osecaju kao na tronu i da im je ama bas sve dozvoljeno i da ce cak mnogo toga biti i "prikriveno" (recimo naprave neku glupost, odmah dolazi menadzer, advokat, cela svita ljudi zajedno sa telohraniteljima i izvlace coveka .. na kraju, kao da se nista nije desilo) ... samim tim, osoba pocinje da zivi u iluziji da je nedodirljiv maltene, da mu niko i nista ne moze ... te se dolazi u opasnost da kad se jednom pocne sa drogom i alkoholom, da se pocne misliti "ma ja cu to samo da probam", pa kad shvati da je od 7 dana u nedelji svih 7 bio "komiran", onda se pocne misliti "ok, ma lako cu se skinuti"...
Sto se ja ne drogiram? Jel' samo zato sto nisam rokerka? Nece biti
Imala sam priliku da probam kojesta, osim trave ... znaci, mogla sam, da sam htela ...
I, kao sto rekoh, na pocetku, sve je do "centrale", tj mozga ... Ako osoba ima bar malo soli u glavi, pa i ako upadne u to "kolo", postoji sansa da ipak shvati gde ga to moze odvesti, pa da pokusa to da spreci ...
Evo, James (Metallica) je pre nekih 15 godina ispeo da se "iscupa" iz tih gluposti ... Ozzy O. je takodje to uspeo, uz veliku pomoc i podrsku svoje zene, no na zalost, posledice tog zivota ostavile su na njemu zesci trag .. pa motorika mu je zesce stradala ... no ziv je
i peva