Stena sve nesto zaobilazi ... k'o kisa oko Kragujevca
stena...kako se moze avionom u montengro..mislim znamiz bg..hahahahhahaha...nego..gde ima aerodrom..kako do bara onda..itd..zanimaju me ti podaci jermi bas ne pada na apmet da kvarim formu klackajuci se sa busom ...imamiskustva sa grckom gde smu putovali 2 dana do atine
Evo i svezih vesti:Balkansko prvenstvo ce se odrzati u Baru u Domu kulture umesto u novoj sportskoj dvorani.Dom kulture nije veliki (oko 500 mesta) ali je atmosfera prava kad se napuni publikom, a i u samom je centru grada.Ko se seca, tu je bilo odrzano prvenstvo Jugoslavije 1999 godine.
Citat: TERZO Januar 13, 2008, 03:03:40 posle podneVidimo se na takmicenju, nadam se da cu i ja biti spreman za 25-26.4.Pozdrav i vidimo se.terzo..jel mozes da mi kazes na koji nacin moze neki takmicar iz BiH da ucestvuje an blakasnkom.ovo te pitam iz razloga..tj da ne mislis da je nesto dvosmisleno..zato jel znam da se na blakasnkom mogu takmiciti reprezentacije koje su clanice IFBB tj EFBB saveza..e sada..znam i to da u bosni je prilicno slaba orgnizacija po pitanju tih saveza pa tako cak mislim da postoji samo jedan savez i to a sedistem negde u prijderoru tj republici srpskoj ali da ni taj savez nije clan MEDJUNARODNOG IFBB saveza..a ovo sve te pitam jer me je jos nekoliko ljudi iz bosne kontaktiralo na koji nacin mogu da se takmice na balkaskom sampionatu pa me bas zanima kako si ti tj kako ces ti to da resis.pozdravpedja
Vidimo se na takmicenju, nadam se da cu i ja biti spreman za 25-26.4.Pozdrav i vidimo se.
Informacija iz prve ruke,Srdjan Vucicevic ne izlazi na balkansko.Velika steta,bez njega teska kategorija nije prava...:-(