Dimitar u apsolutnoj, naravno.
Srdjan Vukicevic - cudoviste iz Bara, na Balkanskom u Cacku pretprosle godine bio je drugi iza Dimitrova u 100+. Sasa Stankovic se bukvalno nije video pored njega... ruke brat bratu 58 cm, ceo tvrd kao granit... ali cekaj, nije valjda da nije bilo njegovih slika ovde...?
JBT JA SMA MISLIO DA JE OVO S[ORT GDE SE OCENJUJE KOMPAKTNOST,LINIJE,SIMTERIJA,MASA ,DEFINICJA..
ALI OCGILEDNO DA JE BITNO IMATI VELIKE I SANZEN RUKE BT NENAND VUCKOVIC..
o cemu ti covece rpicas/??
ko je poodcenio srdjan i rekao ruznu rec za nejga?
/
racn bez krcamara?
/
ko je ovde builo gde osim tebe rekao da ce biti prvi na blaksoskom??/
niti ja l..niti bianis..niti hans..gde su bugari..rumuni..i ko zna ko ce sve da se pojavi..
ti izlgeda kao da s celo vrme pricao u prazno..jer ako mene znas.onda znas da ja nikada u zivotu nisam rkeao nigde da cu biti rpvi..i kada sam znao da nemam konkurenicju iz repsekta pream drugim TO NISAMR EKAO NITI CU.
ovde je tema bila o tome da ko..kada..zasto..kako...ja sam dao svoje objasnjenje da sigruno necu spustati kg kao svih godina do sada da bih pravio nekome uslugu i jos enko isao na blakasnko..jebe mi se.
u grckoj u malo nisam umro iz tog razloga..meni taj kurac ne treba.....
a zasto je tebe emtivno pogodilo ovo oko srdjna..pojma nemaam...a da momak ima kvalietete....to ima..ali plotenicjlane...i tu nema sta....
sta i kako ce biti .....necu ni o tome....