Ja listove radim direktno samo jednom nedeljno i to dve vezbe,nego su mene trbusnjaci zanimali.. Do sada sam ih radio 5 puta nedeljno,a od sada cu da smanjim na 4,manje od toga ne mogu,sta cu kad uzivam u tome
A sto se tice ishrane,ja imam problem neki za zelucem necu da gnjavim koji,ali sustina je da sam na hd rezimu ishrane sto znachi: ne smem da jedem masno,przheno,kiselo,ljuto,zacinjeno,slatkishe,grickalice,belo testo,junk food,jela sa roshtilja,od mlechnih proizvoda smem samo jogurt od 0.5% masti,nikakvi sokovi kafe alkohol znaci smem da pijem samo vodu i taj jogurt.. U principu moja ishrana se sastoji od: ovsenih pahuljica sa jogurtom,crveno pecheno meso,ribe (najcesce tunjevine),praska sunka i pecenica od suhomesnatog,samo integralni hleb jedem ponekad tostirani,integralne testenine,kuvana jaja,i naravno boranija,pirinac,kukuruz & grasak,krompiri,krompir pire.. E moj problem je sto mi je ostao iz nezdravih dana stomacic a ironija je u tome sto imam 8-10 kg manjka naime visok sam 185 a imam 77 kg,e sad jedam deo tog stomaka sam skinuo,ali ima josh dosta da se radi na tome,a iscrpne kardio treninge ne zelim da radim jer hocu da nabacim kilazu a ne da je skinem.. Sto se suplimentacije tice koristim protein izolat,jednu mericu izmedju obroka i dve direktno posle treninga.. Recite mi da li je ovakvom ishranom moguce da nabacim toliko zeljenu kilazhu a da pri tom ''osusim'' to nezeljeno salo sa stomaka? Hvala unapred